Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VOTEAZĂ cei mai frumoşi BOBOCI de la Colegiul Economic din Alba Iulia, intraţi în „cursa” pentru titlul de Miss şi Mister 2014. Detalii despre fiecare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Balul Bobocilor Economic10Încep Balurile Bobocilor, iar primul liceu care sparge gheaţa şi deschide toamna Balurilor 2014 în Alba Iulia este Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marţian”. Petrecerea va avea loc vineri,  31 octombrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar tema se anunţă extrem de interesantă – „Evoluţia timpului”. Bobocii participanţi vor trece prin mai multe epoci, începând de la cea de piatră şi până în contemporaneitate. Programul conţine şi o parte artistică cu momente umoristice, muzicale şi dansuri.

Evenimentul este mult aşteptat de liceeni, de foştii absolvenţi, dar mai ales de cele 7 perechi de boboci, care luptă pentru cele mai râvnite titluri din anii de liceu: Miss şi Mister Boboc.

Aceştia din urmă vor avea de trecut prin patru probe, tradiţionalele: prezentare, cultură generală, dans şi surpriză, în penultima fiind inclusă o scurtă probă de aptitudini. La începutul concursului bobocii se vor afla în epoca de piatră, urmând să treacă prin alte trei epoci, pentru ca finalul să le aducă contemporaneitatea. Balul va fi prezentat de Mădălina Pitic şi Rareş Ciugudean.

After-party-ul este organizat într-un club din Alba Iulia, unde invitaţi speciali sunt Vescan cu Doddy şi Narcotic Sound. Preţul unui bilet de intrare este 20 de lei.

Până la marele eveniment, Ziarul Unirea vă face cunoştinţă cu cei 14  tineri care au fost selectaţi să participe la bal şi vă oferă posibilitatea de a vă vota bobocul şi boboaca favorită. Astfel, concurentul şi concurenta care vor strânge cele mai multe „aprecieri” cu o zi înainte de începerea balului vor câştiga titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea, fiind consideraţi cei mai populari boboci votaţi de internauţi. De asemenea, aceştia vor primi şi un premiu surpriză din partea ziarului.

Pentru a afla detalii despre fiecare participant în parte şi pentru a vota concurentul favorit, daţi click mai jos:

Perechea 1: Racz Kathleen cu Neagu Andrei

Perechea 2: Gligor Cristina cu Ispas Ionuț

Perechea 3: Ordean Oana cu Andrei Radu

Perechea 4: Hațegan Gabriela cu Botar Vlad

Perechea 5: Panța Roxana cu Cocris Paul

Perechea 6: Lupșa Silvia cu Culda Darius

Perechea 7: Cretu Lorena si Alexandru Campean

Voturile sunt valabile până în data de 30 octombrie, la ora 00.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea