Rămâi conectat

Politică Administrație

VOTAŢI ALEXANDRU DĂNCILĂ PRIMAR LA SEBEŞ!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lNu mi-a plăcut niciodată să fiu „zgomotos”, deşi realizez că pentru unii înseamnă mult, mai ales într-o funcţie publică şi cu deosebire într-o campanie electorală. lM-am implicat întotdeauna în problemele comunităţii şi am căutat de fiecare dată să vin în întâmpinarea solicitărilor acesteia şi respectării legalităţii. lAm dat şi dau dovadă de empatie. M-am pus de fiecare dată în situaţia celui care îmi solicită sprijinul şi de aceea, în deciziile luate, nu am dat greş. lNu am dat greş şi pentru că sunt localnic şi îmi pasă de tot ce se întâmplă în Sebeş, Lancrăm, Petreşti şi Răhău. Am avut şi am sentimentul apartenenţei acestor locuri şi comunităţii. lMi-am propus să realizez, împreună cu biserica, un monument prin care să cinstesc memoria celor căzuţi la datorie în cele două războaie mondiale, locaţie în care să se desfăşoare activităţi cu caracter religios, patriotic şi educativ pentru toate vârstele şi care să reprezinte un punct de reper în oraş. lÎmi propun să valorific potenţialul turistic din imediata apropiere a oraşului, cu orientarea acestuia spre zona serviciilor, care oferă multe oportunităţi micilor întreprinzători. Sebeşul a fost şi va rămâne un mare oraş de tranzit. lTrebuie să revenim la amenajarea unui târg de animale, produse agricole şi de ce nu, şi de autoturisme, atât de mult solicitat de populaţie. Noi, primăria, trebuie să fim în slujba cetăţeanului, să asigurăm toate serviciile solicitate de populaţie. lVoi fi perseverent şi ferm în realizarea programului propus în această campanie electorală, mă bazez pe utilizarea fondurilor europene şi voi face tot ce este posibil pentru accesarea acestora, dar mai presus de toate doresc să vă asigur că voi gestiona cu folos şi în beneficiul cetăţenilor bugetul local.
Oferiţi-mi sprijinul, încrederea dumneavoastră, mie şi echipei USL pentru Consiliul local şi vă promit că nu vă vom dezamăgi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea