Rămâi conectat

Actualitate

Volumul muzical într-un bar din Alba Iulia reglat de jandarmi contra cost

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 26 august, jandarmii au fost solicitați să intervină la un incident în municipiul Alba Iulia.

duba jandarmiPotrivit Jandarmeriei Alba, “în urma unui apel la 112, înregistrat la ora 23.50, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia deoarece unul dintre locatari era deranjat de gălăgia care răzbătea dincolo de pereţii unui bar din imediata vecinătate.

Ajunşi la localul public indicat jandarmii au constatat că volumul muzicii din incinta era mult prea ridicat şi era de natură a-i deranja pe cei din jur. A fost identificat si barmanul de serviciu, o femeie în vârstă de 40 de ani, domiciliată în Alba Iulia, care a admis că, pentru a-i mulţumi pe clienţi, a reglat astfel volumul muzicii.

Pentru fapta sa, a fost sancţionată contravenţional şi i s-a pus în vedere că, în cazul repetării contravenţiei, organul care a eliberat autorizaţia de funcţionare poate dispune măsura suspendării activităţii localului public pe o perioada cuprinsă între 10 şi 30 de zile.”

 

Tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00-8,00 şi 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile situate în imediata vecinătate a blocurilor de locuinţe se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.500 lei.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea