Rămâi conectat

Sport

Volei feminin: Dinamo – Volei Alba Blaj 1-3 | Victorie pentru campioana lui Darko Zakoc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Campioana României, Volei CSM Targoviste - Volei Alba-Blaj finala32Alba Blaj a debutat cu dreptul în noua stagiune, câștigând primul meci extern, scor 3-1 (27-25, 19-25, 25-19, 25-13), împotriva rivalei de la Dinamo București, condusă de Branko Gajic.

Primul set, unul echilibrat, fără ca vreo formație să se desprindă a avut un final în care la scorul de 24-22, campioana a beneficiat de două mingi de meci, salvate de Dinamo.

*Zakoc: „Am luat trei puncte de moral”

Chiar dacă am avut puțin timp de pregătire în actuala formulă, am obținut trei puncte importante care ne vor asigura liniștea necesară pentru atingerea omogenității. Este o victorie de moral și de orgoliu, un start de campionat așa cum ne-am dorit„, a declarat Darko Zakoc.

*Gheorghe Rotar: „succesul necesar în startul stagiunii”

Am realizat un succes de moral, necesar în startul campionatului. Noi am traversat o perioadă atipică de pregătire, dar sperăm că vom reuși o reprezentare cât mai bună în Liga Campionilor„, a menționat primarul Gheorghe Rotar.

„O victorie importantă într-un meci al orgoliilor. Dinamo rămâne Dinamo, o echipă cu un cuvânt greu de spus în voleiul românesc. Mereu meciurile directe au avut o încărcătură aparte, dar ne bucurăm că am reușit să cucerim toate punctele„, a spus președintele Sergiu Ștefănescu.

În prima distribuție a gazdelor s-au regăsit și Alice Kapelovies și Irina Horeică, echipiere ale Blajului în trecut.

Au evoluat: Ana Grbac, Ivana Plchotova, Dubravka Duric, Leticia Boscacci, Adina Salaoru, Jovana Vesovic și Marina Vujovic (libero); a mai intrat Ioana Nemțanu, în lot  Denisa Viloiu, Adriana Bobi, Carmen Mateaş, Anamaria Berdilă.

Etapa viitoare, primul meci pe teren propriu, în Sala „Timotei Cipariu”, cu Penicilina Iași.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea