Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj – Ştiinţa Bacău 3-1, în al doilea meci din semifinale | Campioana conduce cu 2-0 la general

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj Stiinta Bacau 9Campioana României, Volei Alba Blaj a câştigat şi al doilea meci din Sala „Timotei Cipariu”, cu Ştiinţa Bacău, scor 3-1 (25-20, 24-26, 28-26, 25-22), contând pentru semifinalele Diviziei A1. A fost un meci pe muchie de cuțit, disputat fără menajamente, în care Blajul a gestionat foarte bine finalurile de set.

*Din nou, luptă!

Bacăul s-a agățat cu disperare de acest al doilea joc, punând la grea încercare campioana României. Blajul a câștigat primul set, l-a pierdut pe al doilea, iar în al treilea a fost o adevărată încleștare. În setul secund, Blajul a revenit de la minus „7”, dar apoi a ratat o minge de set și a fost egalată

*Al treilea set, unul dramatic

Al treilea set a fost unul interzis celor ce nu stau bine cu nervii. Echipa lui Zakoc a avut de înfruntat o replică serioasă, întrebuințându-se serios pentru a-și apropia setul și a tranșa în favoarea sa momentul delicat.

Fără îndoială că respectivul set a fost cel mai spectaculos, dramatic și cu răsturnări de situații dintre cele disputate în cele două zile la Blaj, în totalitate jocul fiind unul tensionat şi plin de dramatism.

Semifinalele se vor disputa după sistemul cel mai bun din cinci meciuri şi vor avea loc în zilele de 26 şi 27 martie (meciurile 1 şi 2), 2 şi 3 aprilie (meciul 3 şi, numai dacă este nevoie, meciul 4) şi 6 aprilie (eventualul meci decisiv).

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Ioana Nemțanu,  Dubravka Djuric, Adina Salaoru și Marina Vujovic (libero);  Jelena Alajbeg, Anamaria Berdilă; Vali Rusu,  Denisa Viloiu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Leticia Boscacci)

Foto: Aurel Roşian, Blaj

[nggallery id=1848]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea