Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj, pentru al treilea an consecutiv în Champions League | Echipa din „Mica Romă”, în preliminarile competiţiei supreme

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj, tripla câştigătoare a titlului în România şi deţinătoarea eventului în ediţia 2016-2017 va lua startul pentru al treilea an la rând în Champions League, întrecerea supremă a voleiului feminin european.

Formaţia din „Mica Romă” a trimis zilele trecute documentele necesare înscrierii, urmând să ia startul pentru al 4-lea sezon consecutiv în competiţiile continentale, după Cupa CEV (2014) şi Liga Campionilor (2015 şi 2016).

Dacă în stagiunile anterioare echipa condusă de Darko Zakoc a evoluat direct în grupe, în aceeastă toamnă urmează să dispute tururi preliminarii pentru a juca în respectiva fază a Ligii Campionilor. După încheierea perioadei de înscrieri, CEV va anunţa echipele participante şi coeficientul acestora.

Este al doilea pas important făcut de Volei Alba Blaj în ultima perioadă, înscrierea în Champions League adăugându-se prelungiri cu încă doi ani a contractului cu Darko Zakoc, antrenor care în jurul datei de 1 iunie îşi va anunţa staff-ul pe care se va baza.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea