Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj, o nouă achiziţie din Germania: ridicătoarea Lenna Mollers!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a achiziţionat o nouă jucătoare din Germania, ridicătoarea Lena Möllers (27 de ani), voleibalista proaspăt înregimentată de tripla campioană a României fiind a doua internaţională din respectiva ţară ce va juca sezonul viitor sub comanda lui Darko Zakoc, după Lisa Izquierdo.

Ultima dată în Franţa la Béziers Volley, coordonatoarea a mai jucat la TuB Bocholt (localitatea natală), Olympia Berlin, Raben Vilsbiburg (cu care a câştigat campionatul Germaniei), AGIL Novara şi Neruda Bronzolo.

Ridicătoarea născută pe 6 ianuarie 1990, Lena Möllers are 1,88 m şi 78 kg şi înainte de aventura din Franţa a jucat şi în campionatul Italiei.

Citeşte şi: Extrema Lisa Izquierdo, un nou transfer la campioana Volei Alba Blaj! A 4-a achiziţie pentru formaţia lui Darko Zakoc

Este al 5-lea transfer estival al echipei din „Mica Romă”, care îşi alcătuieşte lotul pentru stagiunea viitoare. Certe sunt Roxana Bacşiş (revenită din Franţa), Nneka Onyejekve (ce şi-a prelungit contractul), Selime Ilyasoglu şi Lisa Izquierdo (venite din Turcia, de la echipe diferite). De asemenea, sunt şanse foarte mari ca libero-ul Marina Vujovic să rămână la formaţia din „Mica Romă”.

*Se reface ţintarul în Divizia A1

Voleiul feminin românesc la nivel de cluburi traversează cel mai dificil moment din istorie, probabil. Trei echipe (SCM Piteşti, Unic Piatra Neamţ şi Penicilina Iaşi) s-au retras din viitoarea ediție a primei ligi de volei feminin, iar Federația caută măcar o înlocuitoare! Într-un gest unic în istoria modernă a unei Federații, în încercarea de a ieși cumva la liman din această criză, oficialii FRV au ajuns să publice pe site-ul propriu un anunț prin care invită orice echipă de senioare din țară să joace pe prima scenă. Evident, cu respectarea unui punct din regulamentul de funcționare.

Anunțul este acesta: ”Ca urmare a retragerii echipelor SCM Pitești și VC Unic Piatra Neamț din Campionatul Național div. A1 feminin și refuzul echipelor CS Rapid București și CSM Focșani de a se înscrise în div. A1, vă comunicăm că orice echipă de seniori feminin care dorește să se înscrie, o poate face numai respectând prevederile cap.38 punctul 16 din B.I. 42/2016. Echipele care doresc să se înscrie o pot face până pe data de 22.06.2017 ora 14.00”. În atari condiţii, FRV va reface ţintarul Diviziei A1, în condiţiile mai sus amintite.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea