Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj îşi păstrează căpitanul şi simbolul! Adina Salaoru continuă încă un an la tripla campioană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Volei Alba Blaj şi-a păstrat simbolul, căpitanul triplei campioane a României, Adina Salaoru va rămâne şi în campionatul 2017-2018 alături de echipa din „Mica Romă”, tripla campioană a României!
Este o lovitură de imagine pentru Volei Alba Blaj, păstrarea Adinei Salaoru reprezentând o altă mutare de impact, după prelungirea înţelegerii cu antrenorul Darko Zakoc, menţinerea altor două voleibaliste extrem de iubite la Blaj, Nneka Onyejekve şi Marina Vujovic, participarea pentru al treilea an consecutiv în grupele Ligii Campionilor şi includerea în staff-ul administrativ a lui Vladimir Bacşiş, noul director general al clubului.
Curtată intens în această perioadă şi de CSM Bucureşti, valoroasa voleibalistă, devenită simbolul formaţiei condusă de Darko Zakoc a acceptat să rămână la Blaj, pentru al 5-lea an consecutiv, surse apropiate jucătoare susţinând că în vara viitoare Adina ar agrea o experienţă în străinătate.
Din 2013 la Blaj, Salaoru (27 de ani) a devenit cea mai veche echipieră a Volei Alba Blaj, contribuind la toate trofeele adjudecate de „mândria judeţului”, trei titluri şi o Cupă a României. Desemnată în 2016 cea mai bună voleibalistă din România de către FRV, Adina a primit în luna mai, alături de antrenorul Darko Zakoc, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Blaj.

Îi mulţumim Adinei că a acceptat să mai joace încă un an la Volei Alba Blaj, o respectăm pentru această decizie. Este o jucătoare emblematică a echipei noastre, un simbol a ceea ce înseamnă Volei Alba Blaj. Faptul că am reuşit să convingem cele mai bune jucătoare din România, Nneka Onyejekve şi Adina Salaoru, să continue aici dovedeşte că suntem un club serios, care se respectă. La Blaj performanţa este pe primul loc şi, prin aceste mutări ne dorim să reedităm rezultatele interne din stagiunea precedentă, vizând iarăşi realizarea eventului, campionatul şi Cupa României”, a declarat primarul Gheorghe Rotar.

*Adina Salaoru: „Blajul este a doua mea casă”

După patru ani de zile, Blajul este a doua mea casă, asa că, în primul rând, îmi este drag să rămân la Blaj, mă bucur că am luat această decizie. Volei Alba Blaj este singura echipa din România care participă în cea mai importantă competiţie internaţională a cluburilor, Liga Campionilor, în care orice sportiv de perfomantă îşi doreşte să evolueze„, a precizat Adina Salaoru. 
Până acum Volei Alba Blaj are confrimate următoarele jucătoare pentru stagiunea viitoare: Adina Salaoru (căpitan, extremă), Nneka Onyejekwe (centru), Marina Vujović (libero), jucătoare rămase din sezonul trecut, alături de care vor evolua Roxana Bacşiş (universal/fals), Selime İlyasoğlu (extremă), Lisa Izquierdo (extremă), Lena Möllers (ridicător) şi Mariana Thomaz de Aquino (centru), sosite la Blaj în această vară.
Îi mulţumim Adinei că a ales să fie pentru al cincilea an la Blaj, mai ales că este genul de om care îşi cântăreşte bine deciziile şi paşii în carieră. Faptul că a ales să continue cu Volei Alba Blaj arată ca s-a simţit bine la Blaj şi că atmosfera de aici, creată de club, suporteri, de fapt de întreaga comunitate, a fost foarte importantă la realizarea celor mai mari performanţe din voleiul feminin din Ardeal. Este o dovadă de ataşament, suporterii o iubesc şi asta a fost un factor decisiv„, a spus Sergiu Ştefănescu, preşedintele Consiliului Director al Volei Alba Blaj pentru pagina oficială de facebook a clubului.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea