Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0 | A 14-a victorie la rând pentru campioană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - CSM Lugoj 18Campioana României, Volei Alba Blaj a câştigat al 14-lea meci consecutiv în competiţia internă, 3-0 (25-15, 26-24, 25-20), în Sala „Timotei Cipariu”, cu CSM Lugoj.

Formaţia condusă de Darko Zakoc a învins pentru a treia oară în 2016 echipa din Banat, după dubla din Cupa României, câştigată net, în sala blăjeană.

Emoțiii pentru amfitrioane au fost în setul secund, unul echilibrat, spre deosebire de celelalte două dominate de Volei Alba Blaj. Gazdele au condus cu 18-15 au fost egalate la 19, mergându-se cap la cap până 24-24, cu o diferență minimă în favoarea Blajului.

În ultimul set, Blajul și-a permis o relaxare, după ce s-a distanțat la 20-13, iar bănățencele s-au apropiat la 22-18.

Partida din runda viitoare cu Unic Piatra Neamţ a fost amânată pentru 17 februarie, la cererea oaspetelor care doresc răgazul necesar pentru a pregăti meciul din CEV, de miercurea viitoare, cu Schweriner SC (Germania).

Blajul va juca manşa tur acasă, miercuri, 10 februarie, iar în cazul calificării în semifinale va întâlni pe învingătoarea dintre Galatasaray – Impel Wroclaw

Volei Alba Blaj a evoluat în formula Adina Salaoru, Jovana Vesovic, Ana Grbac, Leticia Boscacci, Adriana Bobi, Ivana Plchotova Marina Vujovic (libero), au mai intrat Denis Viloiu, Ioana Nemțanu, Vali Rusu, Ana Maria Berdilă, Jelena Alajbeg (n-a prin lotul Dubravka Djuric)

În urma acestei victorii, Volei Alba Blaj acumulează 41 de puncte în clasament, din 42 posibile, având 14 victorii, din tot atâtea posibile, în sezonul regulat al Diviziei A1.

[nggallery id=1588]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea