Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj, campioana României şi-a aflat programul din Liga Campionilor | Echipa din „Mica Romă” va debuta în deplasare, cu Dinamo Moscova!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La a doua participare în Liga Campionilor, Volei Alba Blaj a fost repatizată în cea mai grea grupă posibilă, Grupa B, alături de Dinamo Moscova, Volero Zurich şi o echipă venită din calificări, proSergiu Stefanescu Volei Alba Blaj 2babil Dinamo Krasnodar, câştigătoarea Cupei CEV. Formaţia din „Mica Romă” va debuta în deplasare cu Dinamo Moscova, în luna decembrie, singurul joc din acest an susţinut în competiţia supremă.

Reprezentanta României va susţine primul meci în deplasare cu Dinamo Moscova (14 decembrie), singurul joc din acest an, ţintarul fiind următorul: acasă cu echipa venită din preliminarii (probabil Dinamo Krasonodar) – în 11 ianuarie 2017; acasă cu Volero Zurich, în 25 ianuarie; returul în Elveţia (7-9 februarie 2017), deplasarea la Krasnodar (22 februarie 2017) şi ultima partidă din grupă, pe 28 februarie, la Sibiu, cu Dinamo Moscova

Formaţia condusă de Darko Zakoc îşi va disputa jocurile considerate pe teren propriu tot la Sibiu, în Sala „Transilvania”, debutul fazei grupelor fiind în luna decembrie, întrucât formatul competiţiei este modificat, cu doar 16 formaţii, faţă de 24 în ediţiile anterioare. „Ne aşteaptă un sfârşit de an 2016 şi un început de an 2017 furtunos în Liga Campionilor. La ce grupă dificilă avem, nu putem spune că suntem avantajaţi sau nu de ţintarul stabilit. Sperăm să facem faţă, să ne descurcăm onorabil şi să jucăm cel mai bun volei al nostru la ora partidelor. Suporterii români au privilegiul să vadă unele dintre cele mai bune echipe din Europa şi spectacolul oferit de Liga Campionilor şi asta nu trebuie decât să ne bucure pe toţi”, a precizat Sergiu Ştefănescu, preşedintele clubului blăjean.

Adversara de anul trecut, Dinamo Moscova este noua campioană a Rusiei şi prezentă între primele şase echipe în Liga Campionilor 2016, iar Volero Zurich, antrenată de Zoran Terzic (fost la vicecampioana CSM Târgovişte) este deţinătoarea eventului în Elveţia şi de asemenea prezentă în Play-off 6 al Ligii Campionilor 2016.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea