Rămâi conectat

Sport

Vladimir Bacşiş, noul director general al Volei Alba Blaj! Tripla campioană se întăreşte în toate compartimentele!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, tripla campioană a României şi câştigătoarea eventului naţional în ediţia precedentă a Diviziei A1 la volei feminin, se găseşte în ofensivă pe toate fronturile! Noul director general al formaţiei blăjene este Vladimir Bacşiş, acesta câştigând postul scos la concurs de CSM Volei Alba Blaj, ocupând astfel cea mai importantă funcţie executivă a clubului.

Sergiu Ştefănescu, secretarul municipiului Blaj, cel ce se ocupa direct de activitatea echipei, intrată într-o nouă formă de organizare din punct de vedere juridic, va fi preşedintele Consiliului Director al Clubului Sportiv Municipal Volei Alba Blaj. “După mai multe încercări, avem, în sfârşit, un director general la club. În timp am colaborat la câteva transferuri şi ne-a câştigat încredere. Îi mulţumesc lui Sergiu Ştefănescu pentru că, fără a fi retribuit, a muncit extraordinar pentru club şi a suplinit cu brio această funcţie. În actualele condiţii, Sergiu nu mai putea faţă faţă şi va rămâne în club ca preşedinte al Consiliului Director”, este declaraţia primarului Gheorghe Rotar.

Astfel, formaţia din “Mica Romă”, sigură de prezenţa pentru al treilea an consecutiv în grupele Champions League, a semnat un nou contract cu omul-trofeu, antrenorul Darko Zakoc, valabil încă două sezoane şi a extins colaborarea cu voleibalistele Nneka Onyejekve şi Marina Vujovic, iar întăririle continuă şi la nivel administrativ.

*Bacşiş: “Blajul, o nouă provocare”

Noul oficial al Blajului va împlini 34 de ani în 29 iulie şi este soţul voleibalistei Roxana Bacşiş, internaţionala României, jucătoare ce a semnat recent cu Volei Alba Blaj. Vladimir Bacşiş a fondat site-urile sportive blocaut.ro şi handbalvolei.ro, mai activând la CSA Steaua Bucureşti (instructor sportiv) şi CSM Bucureşti – ofiţer de presă, răstimp când a fost în postura de adversar al Blajului.

Îmi doresc să continuăm pe aceeaşi linie a performanţelor realizate în ultimele trei sezoane şi să lucrăm foarte mult la promovarea brandului «VAB». Activitatea la Blaj va fi o adevărată provocare pentru mine şi vin în club cu cele mai bune intenţii! Împreună cu dl. primar Gheorghe Rotar şi Sergiu Ştefănescu vrem să formăm o echipă la nivel administrativ şi să câştigăm trofee”, a declarat Vladimir Bacşiş, angajat cu o jumătate de normă la CSM Volei Alba Blaj. “Îmi propun să lucrăm la promovarea brandului Volei Alba Blaj şi  sper ca suporterii să observe acest lucru încă din toamnă, când le pregătim câteva surprize plăcute”, a concluzionat Bacşiş.

Postul de director general al CSM Volei Alba Blaj a fost aprobat de Consiliul Local al Municipiului Blaj în noiembrie 2016, fiind o funcţie executivă care completează organigrama clubului, fiind scoasă în mai multe rânduri la concurs, în ultimele luni, fără a se prezenta cineva. „Un club de anvergura Volei Alba Blaj are nevoie de o consolidare şi de o întărire a stafful administrativ. Îl cunosc bine pe Vladimir, sunt convins că va face treabă, că va avea o bună colaborare cu Consiliul Director şi în urez «Bun venit» la Blaj”, a spus Sergiu Ştefănescu, aflat în cei 6 ani de activitate alături în permanenţă de “mândria judeţului”, cu o contribuţie incontestabilă la ascensiunea fulminantă a Blajului, devenit capitala voleiului feminin autohton.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea