Rămâi conectat

Politică Administrație

Vințu de Jos: Investiție de peste două milioane de euro într-un sistem de canalizare care va deservi patru sate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Primarul comunei Vințu de Jos, Gheorghe Vlad, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă a PSD că, din primăvară, vor fi demarate lucrările la un sistem de canalizare care va deservi patru sate: Vurpăr, Câmpu Goblii, Valea Goblii şi Valea Vinţului.

primar Vintu de Jos01

”Cel mai mare important proiect pe care îl avem în derulare este un sistem de canalizare care va deservi patru sate: Vurpăr, Câmpu Goblii, Valea Goblii şi Valea Vinţului, aproximativ 24 de kilometri. Valoarea proiectului este de peste două milioane de euro. S-a întârziat deoarece a trebuit să modificăm soluția tehnică a proiectului. Inițial am vrut să facem o stație de epurare proprie. Cei de la apă nu ne-au avizat acest proiect pentru că în comună avem o stație modulară de o capacitate mare care poate deservi până la 5.000 de locuințe. Sperăm ca odată cu venirea primăverii să reușim să demarăm lucrările”, a spus Gheorghe Vlad.

Proiectul are termen de finalizare 3 ani, ceea ce ar însemna că va fi terminat într-un alt mandat, însă atât primarul cât și președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu s-au arătat optimiști și speră ca acesta să fie terminat în 2015, cel târziu în 2016.

Sursa de finanțare, Ordonanța de urgență 28.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea