Rămâi conectat

Actualitate

VINŢU DE JOS ARE NEVOIE DE UN PRIMAR GOSPODAR ŞI CU MULTĂ EXPERIENŢĂ ÎN ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ LOCALĂ

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stimaţi cetăţeni ai comunei Vinţu de Jos,
Prin intermediul ziarului Unirea, mă adresez dumneavoastră în calitate de candidat din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu la funcţia de primar al comunei Vinţu de Jos.
Doresc să mă adresez dumneavoastră, cetăţeni ai comunei, cu ceea ce îmi propun să realizăm împreună pentru binele comunei noastre, pentru noi toţi să trăim mult mai bine şi să avem un viitor liniştit şi fericit.
Sunt născut, crescut, domiciliat şi am muncit şi muncesc în continuare în comună natală Vinţu de Jos. Sunt căsătorit şi am două fete. Prima este profesoară de Limba Engleză şi Franceză, iar a doua este studentă în cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, specializarea Ingineria Mediului. Am muncit în cadrul fostului C.A.P Vinţu de Jos, timp de 5 ani ca magazioner şi din luna martie 1982 în cadrul primăriei comunei Vinţu de Jos ca agent fiscal timp de aproximativ 2 ani. Din septembrie 1983 sunt agent agricol, actualmente referent agricol.
Cunoaştem cu toţii ce au făcut pentru comunitate aleşii noştrii de până acum. Au făcut şi lucruri bune, dar există loc şi de mai bine. Unele lucruri au fost de calitate slabă, făcute doar pentru a ieşi în evidenţă. În ceea ce priveşte marea divergenţă dintre crescătorii de bovine şi ovine din comuna Vinţu de Jos şi aleşii locali ai comunei este cea a păşunilor, care au fost practice desfiinţate, fiind date unor cetăţeni şi instituţii în baza legilor fondului funciar pe bază de titlu de proprietate, cum sunt cele din punctele de hotar: Grădina Nemţilor, Vârtopi, Sărături-Iruga, Luncşoara, Saroşa şi parţial Contu.
Îmi doresc ca împreună cu concetăţenii mei să putem realiza pentru comuna noastră foarte multe obiective cum ar fi:
lModernizarea şi înfrumuseţarea comunei Vinţu de Jos, prin finalizarea tuturor lucrărilor de infrastructură atât în centrul comunei cât şi în celelalte 17 sate aparţinătoare comunei.
lAtragerea de investitori interni cât şi externi pentru a crea noi locuri de muncă şi a desfiinţa şomajul pe cât posibil.
lAccesarea fondurilor europene în principalele domenii de activitate, ţinând seama că acest sprijin financiar, foarte important poate duce la dezvoltarea comunei.
lSrijinirea micilor întreprinzători şi a fermierilor în vederea obţinerii de fonduri europene pentru dezvoltare.
lValorificarea potenţialului turistic al comunei şi a zonelor din împrejurimi, îndeosebi a zonei Inuri, care este o zonă deosebită din punct de vedere al reliefului, aşezarea satelor şi al locuitorilor. Această zonă este uitată de aleşii comunităţii.
lPentru o mai bună activitate culturală o dorinţă este aceea de a construi o clădire adecvată pentru o bibliotecă modernă şi dotată cu tot necesarul posibil pentru o bună fucţionare.
lÎn ceea ce priveşte învăţământul care se desfăşoară în comună, în grădiniţe, şcolile cu clasele I-VIII, voi lua măsuri atragem cadre didactice specializate pentru fiecare disciplină în parte, nu suplinitori de diferite specializări. Acest lucru trebuie făcut pentru a avea o instruire şcolară foarte bună şi pentru ca elevii să nu mai plece la alte şcoli din localităţile învecinate
lÎntreţinerea corespunzătoare a clădirilor în care funcţionează grădiniţe sau şcoli şi doatarea lor cu mobilier modern, aparatură de ultimă generaţie.
lModernizarea clădirilor culturale existente cu mobilier modern, aparatură de ultima generaţie, veselă de calitate superioară, bucătării dotate cu tot necesarul, pentru a putea organiza festivităţi de tot felul (nunţi, botezuri, onomastice, înmormântări, concerte, etc.) şi totodată îmbunătăţirea activităţii cultural existente, recrutarea de noi tineri solişti, dansatori, instrumentişti, etc.
lDotarea comunei cu utilaje adecvate pentru stingerea incendiilor, a lucrărilor de decolmatare a râurilor, canale, pâraie, drumuri, la dezăpeziri în timpul iernii etc.
lOrganizarea de voluntariat la nivelul comunei în vederea salubrizării întregului teritoriu a comunei.
lDefinitivarea aplicării legilor fondului funciar, care constă în eliberarea tuturor titlurilor de proprietate care nu sunt date până în prezent şi organizarea modalităţilor de înscriere a tuturor parcelelor în cartea funciară în mod gratuit, serviciu ce va fi acordat de o firmă specializată în acest domeniu.
lÎn cadrul instituţiei – Primăria şi Consiliul local Vinţu de Jos, voi crea un climat impecabil pentru buna funcţionare a serviciilor, de bună înţelegere a funcţionarilor, salariaţilor şi consilierilor locali indiferent de culoarea politică. Perfecţionarea tuturor serviciilor pentru a putea satisface cerinţele cetăţenilor care ne solicită rezolvarea problemelor cu care se confruntă.
lÎnfiinţarea unei fundaţii non-profit care să sprijine şi să stimuleze copiii cu rezultate bune la în domeniul şcolar, cultural, sportiv dar şi a celor cu situaţii deosebite.
lÎnfiinţarea unui club şcolar cu mai multe discipline sportive (fotbal, handbal, baschet, tenis, etc), precum şi a jocurilor de şah, table, billiard, etc.
lNu în ultimul rând, dacă mă veţi vota pe mine în funcţia de primar al tuturor vinţenilor nu veţi fi dezamăgiţi, mulţi dintre dvs. cunoscându-mă foarte bine.
lAvem foarte multe de făcut împreună, suntem gospodari, demni pentru o comună de rang superior la nivel de judeţ şi, de ce nu, şi la nivel de ţară.
lToate acestea sunt realizabile prin colectarea tuturor impozitelor şi taxelor aferente conform legilor în vigoare şi o bună gestionare a bugetul local al comunei.
PRIN VOTUL ACORDAT DE DUMNEAVOASTRĂ PE DATA DE 10 IUNIE 2012 VEŢI DECIDE ACEST LUCRU!
SLOGANUL NOSTRU ESTE: „VIITOR FERICIT ŞI NICI UN PAS ÎNAPOI”!
DUMNEZEU SĂ NE AJUTE!
TOMUŞCĂ GHEORGHE
Candidatul PP-DD la Primăria comunei Vinţu de Jos


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea