Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI: Supremia Grup lansează cea de-a doua ediţie a proiectului “Debut în carieră”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 9 mai, de la ora 13.00, Supremia Grup va găzdui evenimentul de lansare a proiectului “Debut în carieră“, aflat la cea de a doua ediţie. Acesta este un program dezvoltat în cadrul celui mai apreciat parteneriat educaţional public-privat din industria alimentară, fiind conceput, iniţiat şi implementat de reprezentanţii companiei albaiuliene.

În cadrul programului, tinerii cu iniţiativă, care îşi doresc să se dezvolte şi să dobândească abilităţi practice, au oportunitatea de a desfăşura stagii de practică în cadrul Supremia Grup, de a participa la un concurs care presupune inovaţie, gândire strategică şi pasiune pentru industria alimentară sau de a dezvolta proiecte cu ajutorul cărora să câştige burse de practică plătite de  companie.

Proiectul se adresează în special studenţilor de la specializările conexe industriei alimentare, precum: chimie industrială, industrie alimentară, ştiinţe economice. Studenţii care doresc să acumuleze experienţă relevantă în domeniul în care se pregătesc să profeseze îşi pot îmbunătăţi astfel cunoştinţele teoretice şi practice pe care le au, evoluând şi devenind, în timp, reali profesionişti. Tinerii interesaţi de acest proiect îşi pot depune candidatura pentru stagiile de practică într-unul dintre departamentele: Calitate, Laborator, Marketing, Economic, Resurse Umane şi Producţie.

Cei care doresc să obţină mai multe informaţii despre proiectul “Debut în carieră” şi testimoniale aparţinând foştilor participanţi la program sunt invitaţi să acceseze linkul http://www.supremia.ro/debut-in-cariera.html.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea