Rămâi conectat

Cultură Educație

Vineri, 27 mai: Premiile pentru Concursul Naţional „Mesajul meu Antidrog”, ediţia a XIII-a, decernate în cadru festiv, la Prefectura Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 27 mai 2016, ora 12.00, în sala Mihai Viteazul din cadul Instituţiei Prefectului Alba, va avea loc festivitatea decernării premiilor Concursului naţional „MESAJUL MEU ANTIDROG” – ediţia a XIII-a faza judeţeană, organizată de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba.

Aflat la cea de-a XIII-a ediţie, concursul naţional „MESAJUL MEU ANTIDROG”, implementat de Agenţia Naţională Antidrog, are drept scop prevenirea consumului de droguri în mediul şcolar, prin implicarea elevilor în activităţi extraşcolare de petrecere a timpului liber. Secţiunile ediţiei a XIII-a sunt: eseu literar, film de scurt metraj, spot, sport şi arte vizuale. Totodată, este vizată şi implicarea în mai mare măsură a copiilor şi a tinerilor în activităţi preventive ca alternativă de viaţă sănătoasă la consumul de droguri.

Premiile vor fi acordate cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Alba.

”Acţiunea corespunde obiectivelor Planului de Acţiune pentru implementarea Strategiei Naţionale Antidrog în perioada 2013 – 2016, A. 1, Prevenire în şcoală, obiectivul specific 1 – creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a populaţiei şcolare în vederea neînceperii consumului de droguri, în cadrul programelor şcolare, extraşcolare şi de petrecere a timpului liber, activitatea 1.7”, precizează Claudiu Dușa, coordonator CPECA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea