Rămâi conectat

Sport

Viitorul Ulmeni – Metalurgistul Cugir, în runda de final a Seriei a 5-a | „Roş-albaştrii” – un punct pentru locul secund şi căutarea reabilitării

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de sub Drăgana caută în Maramureş un punct pentru a încheia stagiunea pe locul al doilea, dar şi reabilitarea după eşecul neaşteptat cu Unirea Dej, la ultima reprezentaţie internă.

Probleme majore în centrul defensivei, în absenţa ambilor titulari din retur, apelându-se probabil la un inedit cuplu de apărători centrali, format din L. Tudor şi Marinoiu. În tur, cugirenii au repurtat cea mai clară victorie în eşalonul terţ din ultimii 4 ani, impunându-se cu un categoric 7-0, după ce au înscris de 5 ori în primele 35 de minute!

Viitorul Ulmeni (locul 10, 32 p) – Metalurgistul Cugir (locul 2, 54 p). „Roş-albaştrii” au nevoie de un punct pentru a termina sezonul pe poziţia secund (fără a depinde de rezultatul Sănătăţii Cluj la Hermannstadt), pe lângă acest aspect fiind în discuţie şi orgoliul, după dezamăgirea din etapa anterioară, eşec acasă cu Unirea Dej. Probleme majore în centrul defensivei, în condiţiile în care lipsesc toţi cei trei fundaşi centrali! „Ne dorim un rezultat pozitiv pentru a rămâne pe locul al doilea, dar mai ales pentru a ne reabilita după înfrângerea anterioară”, a spus Călin Moldovan. Absenţi: Itu – accidentat, Tăban şi Cl. Maftei – suspendaţi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea