Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO Zdrânc (PSD): Am propus tarife mai mici la noua parcare din Alba Iulia și, gratuit, după regulamentul din Cluj-Napoca și Sibiu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Daniel Zdrânc, unul dintre consilierii  municipiului Alba Iulia din partea PSD, a afirmat, joi, că a propus gratuitate, în weekend și între orele 18.00 și 8.00 – în timpul săptămânii, la nou amenajata parcare cu plată din centrul municipiului Alba Iulia, după regulamentul din Cluj-Napoca și Sibiu.

Daniel Zdranc03Acesta a mai afirmat că propunerea sa nu a fost luată în calcul de conducerea Primăriei, iar acum parcarea este goală seara și noaptea.

”Parcarea este goală. Astăzi, de dimineață, am fost și era goală. Am trecut la ora 11.00 – erau două mașini în parcare. Seara este goală permanent. Acum, în Consiliul local, noi ca și consilieri am venit cu niște propuneri, eu spun pertinente, mai exact am propus ca tariful să fie de 1 leu pe oră și 50 de bani pe 30 de minute. Am propus să avem gratuitate între 18.00 și 8.00 tocmai să încurajăm locuitorii municipiului care sunt beneficiarii direcți și am propus ca sâmbăta și duminică să fie gratuit. Înainte sa facem aceste propuneri am verificat regulamentul de parcare la Cluj și la Sibiu unde avem reglementări de genul acesta. Din păcate, conducerea primăriei nu a agreat propunerile noastre și acum vedem rezultatul. Din moment ce parcarea s-a realizat din bani publici, chiar dacă au fost sume din fonduri europene, sunt totuși niște bani care aparțin comunității și rezultatul ar trebui să fie tot pentru comunitate. Nu e normal să ținem o parcare cu plată goală. Acum se aglomerează în spate și parcarea din față stă goală”, a afirmat Zdrânc.

Citește și Nicio mașină parcată, în prima parcare cu plată din Alba Iulia. Șoferii aleg locurile gratuite

Consilierul local spune (vezi video) că nu este normal ca toate parcările din Alba Iulia să devină cu plată, așa cum a afirmat viceprimarul Gabriel Pleșa.

Ctește și Din luna octombrie, abonament de 100 de lei pe lună pentru un loc rezervat rezidenților, în noua parcare cu plată din centrul municipiului Alba Iulia – vezi tarifele aprobate în consiliul local pentru noua parcare.

”Dacă se vor construi parcări subterane, supraterane, da, se poate taxa”, a afirmat Zdrânc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea