Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Un nou proiect muzical, care exprimă trăiri personale din realitatea vieții, la Alba Iulia.”Dragoste în trei”, prima piesă lansată de ”Han Yan”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou proiect muzical, care își propune să transpună realitatea vieții pe note muzicale, a apărut la Alba Iulia. ”Han Yan Project” este un proiect aflat la început de drum, dar cu ambiții mari și dorința de a vorbi despre viață, oameni și problemele lumii actuale, spun cei care fac parte din acest proiect.

Prima piesă a fost lansată de ”Han Yan” în 18 martie, se numește ”Dragoste în trei”, are un clip filmat în totalitate în Alba Iulia și împrejurimi, însă nu se cunosc personajele din spatele vocii. Și nici nu o să se cunoască. Așa după cum au precizat, realizatorii proiectului vor să rămână anonimi.

”În acest proiect nu este vorba despre o persoană sau un personaj principal, ci mai degrabă despre mesajul care se transmite, acesta fiind în prim plan și pune în lumină trăirile reale ale vieții cu bune și cu rele”, au spus aceștia.

Han-Yan Project își propune să continue durmul început și să scoată cât mai multe piese care să fie pe placul celor care le ascultă și în acest proiect să se regăsescă toți aceia care au ceva de spus sau au ceva pe suflet.

Este un proiect simplu, pentru oameni, care exprimă trăiri personale din realitatea vieții.

”Ideea e că am dori să fie un proiect anonim, cât se poate. Cum am specificat și mai sus, nu cine cântă e important, ci mesajele sunt cu adevărat importante. În proiectul Han Yan se poate regăsi oricine ascultă piesele și cărora le spune ceva”, mai transmit cei implicați în proiect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea