Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Un cuplu din Alba Iulia își testează relația pe ”Insula Iubirii”, în Thailanda. Vor reuși ispitele să-i despartă?

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cuplu din Alba Iulia a medana si robert insula iubiriiacceptat provocarea de a-și suspune relația unui test suprem al încrederii și fidelității, în cadrul emisiunii de televiziune „Temptation Island – Insula Iubirii”, difuzată pe Antena 1. Este vorba despre Medana Vințan și Robert Kirschner, care au fost selectați să participe la cel de-al doilea sezon al reality show-ului, filmat în Thailanda. 

Câteva imagini din emisiunea din acest an au fost difuzate în cadrul emisiunii ”Acces direct”, iar printre concurenți au fost observați și cei doi tineri din Alba Iulia.

Aventura lor în această competiție a iubirii înseamnă practic un test care să le arate dacă sunt făcuți unul pentru celălalt.

Așa după cum presupune formatul emisiunii, participanții la acest show sunt cupluri care au relații de lungă durată, dar care nu s-au hotărât încă să se căsătorească, iar Medana și Robert se pare că s-au încadrat perfect în ”tiparul” reality show-ului. Cei doi formează un cuplu de mai bine de zece ani.

Dacă în viața de zi cu zi petrec mult medana si roberttimp împreună, în timpul filmărilor cei doi sunt nevoiți să stea separați câteva zile la rând, pe două insule. Aceștia vor fi supuși unui test al fidelității, în care ispitele vor încerca să-i seducă pe fiecare în parte și să facă tot ce le stă în putință pentru a le testa sentimentele. Ei vor fi supravegheaţi 24 de ore din 24, în sistem reality, iar la finalul show-ului vor putea spune dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau sunt nevoiţi să meargă pe căi separate.

Deși pare un cuplu solid, rămâne de văzut dacă Medana și Robert se vor putea feri de armele seducției ale ispitelor.

Ediţia a doua a emisiunii „Insula Iubirii”, filmată pe însoritele plaje din Thailanda, este prezentată de Radu Vâlcan. Show-ul începe în această primăvară şi o să fie difuzat de Antena 1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea