Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Un constructor din Sebeș, concurent la emisiunea ”Chefi la cuțite”. A tăiat porcul special pentru jurați și i-a răsfățat cu ”Tochitura țăranului”, pentru care a primit 3 cuțite

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Județul Alba mai are un reprezentant în noul sezon al show-ului culinar „Chefi la cuțite”, difuzat de Antena 1. Dacă săptămâna trecută, Ștefana Țăran, tânăra din Alba Iulia a obținut două cuțite pentru clătitele cu mere caramelizate, în cadrul emisiunii de luni seara, un bărbat din Sebeș i-a dat gata pe jurați cu un platou tradițional românesc.

Marius Bogin, de meserie constructor, a tăiat porcul special pentru cei trei chefi, iar ”Tochitura țăranului”, preparatul cu care s-a prezentat în fața lor i-a adus trei cuțite binemeritate, după ce jurații au mâncat tot din farfurie.

Citiți și VIDEO: O tânără din Alba Iulia, care și-a dorit să devină spion, între concurenții show-ului culinar ”Chefi la cuțite”. Cu ce preparat a convins jurații să-i dea șorțul

”Am tăiat special porcul ca să am la mine carne adevărată(…) Cred că o să fie pe placul lor, este cea mai tare mâncare”, a spus Marius Bogin în timp ce pregătea platoul.

Marius a descoperit bucătăria din necesitate. ”Lucrând pe șantier, în construcții, trebuia să-mi fac singur mâncare…După ce m-am căsătorit, soția mea a venit de la bloc, nu știa să gătească, și ne-am învățat unul pe altul(…) Tăind porci de la vârsta 16-17 ani, atunci am descoperit mai tare, mi-a plăcut și mi-a intrat deja în mână, și am început sa fac preparate. În timp, am prins gusturile….”, a mai precizat Marius.

“Adevărul e că nu am mâncat nimic azi, aştept ceva bun şi gustos”, a spus chef Sorin Bontea. Şi iată că dorinţa i-a fost ascultată pentru că platourile au fost pline ochi cu bunătăţi tradiţional româneşti şi un păhărel de… ţuică.

Cei trei chefi au uitat de jurizare şi au mâncat până nu s-au mai putut ridica de pe scaune. Nici Gina nu s-a putut abţine şi a luat şi ea loc la masă.

“Faptul că ai tăiat porcul special pentru noi este mare lucru. Alţii vin cu platouri franţuzeşti, alea, alea şi tu vii cu porcul”, i-a spus Cătălin Scărlătescu.

Şi tare bine a făcut pentru că Marius Bogin a primit trei cuțite, iar la final toți cei trei jurați l-au vrut în echipă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea