Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Un consilier local din cea mai bogată comună din Alba acuză că renovarea unui Camin cultural s-a făcut doar ”pe hârtie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Caminul cultural din satul Benic a benefeciat de renovare totala in jurul anului 2008 dar se pare ca renovarea s-a facut doar pe hartie.

camin-benicDupa renovare caminul nu a fost pus in folosire pana in ziua de azi. La o privire poti sa iti dai seama de ce:acoperisul este spart, tencuiala exterioara cazuta. Dar cand intri inauntru te ia groaza,sincer iti este teama sa nu cada tavanul pe tine. Ploua inauntru: mucegai peste tot si igrasie iar tavanul in bucatarie cazut.

Deci dupa o privire iti dai seama ca s-au pus termopane, s-a dat o culoare la exterior ca sa iti fure privirea si cam atat.

Pur si simplu lucrarile s-au facut foarte prost ori deloc. Nu se poate sa faci investitii intr-un camin iar dupa finalizarea lucrarii sa nu poata fi folosit.

Administratia locala foloseste irsponsabil banii iar in consecinta am anuntat institutiile abilitate pentru a lua masurile legale.

Am suspiciunea ca aici s-au furat bani sau mai exact s-au spalat bani.

Oricum de la Mesentea in sus investitiile in infrastructura lipsesc desi avem un primar de 16 ani care a avut majoritate in consiliu si putea face orice. Comuna are bani dar 5 sate din 7 nu au asfalt pe toate drumurile comunale iar 4 sate nu au apa si canalizare.

https://youtu.be/PSxzDH_aThM

De la Mesentea in sus avem mari probleme cu apa deoarece si fantanile au secat iar unii cetateni ai comunei beau apa din vale. Desi traim in anul 2016 in comuna Galda de Jos lipsesc conditiile moderne cu desavarsire oamenii facand baie tot in lighean si folosesc baia (latrina) din gradina.

Petrean Gheorghe Iustin-Presedinte PMP Galda de Jos


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea