// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Traian Berbeceanu & BCCO Alba Iulia – pe primul loc în topul structurilor de elită ale Poliției Române

Rezultatele spectaculoase din 2012 ale Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia a propulsat structura de elită condusă de comisarul șef Traian Berbeceanu, pe primul loc în țară, în toate clasamentele privind lupta împotriva infracționalității organizate.

Cei 50 de agenți ai BCCO Alba Iulia reprezintă “brațul” operativ și înarmat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – serviciul teritorial Alba Iulia,  in jurisdictia careia intra  judetele Alba, Sibiu si Hunedoara.

Realizările “berbecenilor” pe parcursul anului 2012 se traduc în 1134 de infracțiuni soluționate, 644 de inculpați, 221 de persoane arestate și mai multe grupări infracționale destructurate. Cifrele sunt impresionante! O medie de peste 3 infracțiuni soluționate în fiecare zi! Și nu vorbim de infracțiuni banale.

Traian Berbeceanu, aflat la conducerea BCCO Alba Iulia, a devenit celebru în urma unor dosare “grele” în care au fost/sunt cercetați, arestați cunoscuți oameni de afaceri, traficanți, persoane cu functii importante din administrație, camatari și chiar colegi de muncă.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

10 Răspunsuri la VIDEO: Traian Berbeceanu & BCCO Alba Iulia – pe primul loc în topul structurilor de elită ale Poliției Române

 1. Gogomanul 01.02.2013 la 17:26

  Pe cineva din familie inca n-a cercetat? Pai Dupa colegi, prieteni, numai in familie mai trebuie sa caute…

 2. rusan 01.02.2013 la 19:47

  Bravo voua!Nu semai infiinteaza in tara asta inca un „Tepes” ca voi?

 3. Apolitic 01.02.2013 la 21:34

  Pe primul loc la ce? Concret? Ce ati realizati in afara a catorva arestari a unor copii fara sprijin de sus pus? Cand o sa vad recuperari de prejudicii de milioane de euro de la inteprinzatori locali tepari si proiecte ale primarie facute doar pentru a stoarce bani si doar atunci meritati sa fiti premiati pentru munca voastra de 2 lei.

  • Alex Danila 01.02.2013 la 23:05

   Halal „Apolitic”!Cred ca, atunci cand ti-ai scris acest pseudonim, ai scris din greseala „A” la inceput, nu?
   Ceea ce numesti tu activitate de doi lei inseamna, ca banuiesc ca ai citit articolul doar pe diagonala, peste 3 infractiuni solutionate PE ZI!! Locul I pe tara!

 4. halvanezu 01.02.2013 la 22:08

  Pentru „Apolitic” – daca esti asa destept macar da-ti numele sa vedem cine esti si ce rang poti. Probabil ca nu stii de tine… dar stai ca iti spun eu cine esti… esti un frustrat, limitat si handicapat psihic… asta esti! Macar pe oamenii astia sa-i respectam pentru ca isi risca viata, la propriu pentru ca idiotilor ca tine sa nu le fie frica sa iasa pe strada. Invata sa citesti si apoi poti sa comentezi articolele „3 infracțiuni soluționate în fiecare zi” scrie in articol, analfabetule!
  Bravo domnule Berbeceanu, bravo si baietilor dumneavoastra! Sa-l prindeti si pe Apolticul asta de mai sus pt. ca sigur e din cealalta gasca!

  • @halvanezu 01.02.2013 la 22:52

   Lasa-l in pace, e doar un liberal. Nu vezi ce greseli face la fiecare postare? Trebuia sa se semneze „Agramat” nu „Apolitic”, dar pui pariu cu mine ca se crede geniu?

 5. Apolitic 02.02.2013 la 14:25

  La munca mai nu la ofensat pe forumuri. Gabori de 2 lei!

  • Alex Danila 02.02.2013 la 18:38

   :D Singurul care a ofensat esti dumneata!

 6. mda 02.02.2013 la 15:24

  astea sunt elemente care ar trebuie sa tina cont in momentul regionalizarii. locul 1 pe tara, inseamna foarte mult, bravo voua si succes mai departe. te simti parca mai in siguranta cand stii ca sunt oameni care isi fac datoria. felcitari

 7. VLAD TEPES 04.02.2013 la 12:00

  @PTR APOLITIC…Hopa…!Parca mirosi,a cioara…!Numai ei folosesc,cuvinte deastea….”gabori”.Oi fii vreunul,caruia baietii cu ochii albastrii,i-au saltat „concubinul”…Ha.ha.ha…ai de grija,ca la cite dotari au….sa nu te vad…pe la jilava…MARE GRIJA….!!!!