Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO: Sute de pești morți descoperiți pe râul Ampoi, în aval de Zlatna. Garda de Mediu a recoltat probe și a deschis o anchetă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de pești morți au fost observați, marți, pe râul Ampoi, în aval de Zlatna. Localnicii, care au postat mai multe imagini video pe rețeaua de socializare, spun că ar fi vorba despre o poluare, apa având o culoare verde-albăstruie.

Reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Alba au prelevat probe de apă şi peşti şi se aşteaptă rezultatele, pentru a se putea stabili ce s-a întâmplat.

”O echipă de comisari ai Gărzii de Mediu se află la fața locului pentru investigații. S-au recoltat probe de apă și așteptăm să rezultatele analizelor”, a precizat Carmen Crișan, locțiitor comisar șef al Comisariatului Județean Alba din cadrul Gărzii Naționale de Mediu.

În imaginile de mai jos, postate pe rețeaua de socializare facebook, puteți observa cum, în albia râului, zac peștii morți:



Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea