Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Surpriză pentru albaiulienii mici și mari la ”Crăciunul din 21”. Zece personaje de poveste vor aduce multă voie bună și 1.000 de cadouri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Crăciunul din 21”, evenimentul organizat de Primăria Alba Iulia cu patru zile înaintea celei mai așteptate sărbători din an, va aduce o explozie de veselie în Cetatea Alba Carolina.

craciunu-din-21

Albaiulienii mici și mari vor avea prilejul să asiste la un spectacol de neuitat – Parada lui Moș Crăciun, ce va fi formată din 10 personaje (Spiridușii alături de Soldățel, Clopoțel, Fulgii de Nea, Moș Crăciun și Doamna Crăciun) care vor crea un tablou de poveste prin coregrafia vibrantă, multă voie bună și mult sclipici.

Famous Art- Paradă și dans cu Adevăratul Moș Crăciun from Rossao.design on Vimeo.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Pe lângă spectacolul pus în scenă de Famous Art, nu mai putin de 1.000 de cadouri vor fi împărțite pentru micuții prezenți.

Organizatorii au pregătit și alte surprize, deci însemnați-vă data în calendar! În 21 decembrie sunteți invitați în Piața Cetății din Alba Iulia unde sărbătoarea va fi la ea acasă, așa cum am așteptat-o: veselă și frumoasă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea