Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ŞTIREA TA: „Off Road”la intrarea în Alba Iulia! O şoferiţă grăbită a „fentat” coloana şi a luat-o cu maşina pe arătură

Ziarul Unirea

Publicat

în

O soferiţă grabită nevoie mare a fost surprinsă depăşind coloana de maşini formată la intrarea în Alba Iulia, în zona Elit-Oarda.

A fi şofer nu este un lucru atât de uşor precum toată lumea crede. Trebuie să ai calm, răbdare şi o viteză de reacţie foate mare pentru a fi în stare să eviţi orice fel de pericol îţi apare în cale.

Din ce în ce mai des observăm oameni care nu respectă nicio regulă de circulaţie, fie nu poartă centura de siguranţă, fie trec pe roşu sau nu respectă limitele de viteză, fie încearcă să depăşească maşini fără să ţină cont de cum fac acest lucru.

Sătul de șoferii necivilizați care ar face orice să scape de coloanele din trafic, un cititor ziarulunirea.ro ne-a trimis un clip în care a surprins o şoferiţă începătoare care nu a mai avut răbdare să aştepte în coloana formată la intrare în Alba şi a luat-o în viteză pe “arătura” de pe marginea şoselei pentru a depăşi maşinile care aşteptau ca traficul să se fluidizeze.

“În general șoferii au răbdare și stau la coadă. Nu toți…Unii dintre șoferi stau destul de prost cu răbdarea…Pe semne că sunt mult mai grăbiți și au probleme mult mai importante față de ceilalți șoferi!”, scrie cititorul nostru.

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea