Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. ȘTIREA TA. Acuze grave la adresa Spitalului Municipal Sebeș. Un aparținător consideră că fratele său putea să moară cu zile și crede că a fost discriminat că e rom

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cadre medicale ale Spitalului Municipal din Sebeș sunt criticate de către un aparținător, după ce fratele său s-a prezentat marți și joi la spital, spune el cu meningită, iar medicii de acolo l-au trimis acasă, spunând că nu necesită internare. Abia joi, la insistențele aparținătorilor, pacientul a fost trimis la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, unde a rămas internat și primește îngrijiri medicale.

Un cetățean din Sebeș a apelat la redacția ziarului ”Unirea”, ediția online, nemulțumit de serviciile Spitalului Municipal Sebeș.

El susține că fratele său a mers, marți, la spital, deoarece se simțea foarte rău și avea febră foarte mare, însă i s-a administrat un calmant și a fost trimis acasă pentru că nu ar avea ceva grav.

Joi pacientul a mers cu aparținătorii, iar, potrivit fratelui său, medicii i-ar fi zis că nu știu ce are și că nu este ceva grav.

”El de fapt avea febră mare de nu putea să-și miște mâinile și picioarele. L-am dus pe brațe. Cadrul medical a început să ne vorbească urât și abia când am scos telefonul și-a schimbat atitudinea. Ei au spus că nu e de internat”, susține fratele pacientului.

Surpriză!

Pacientul a fost transferat, la insistențele fratelui său, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, unde medicii ar fi constatat că are meningită. El este internat și acum și primește tratament, potrivit sursei citate.

Bărbatul din Sebeș consideră că a fost discriminat pentru că este de etnie romă.

Contactați de ziarulunirea.ro, reprezentanții Spitalului Municipal Sebeș au declarat că până la ora aceasta nu știu să aibă vreo sesizare cu privire la acest incident, dar vor cerceta circumstanțele în care s-a produs și dacă, într-adevăr, declarațiile pacientului sunt adevărate.

NOTĂ: Prin acest material, ziarul ”Unirea” nu vrea să aducă atingere integrității, activității și profesionalismului cadrelor medicale de la Spitalul din Sebeș, iar redactorii nu pot verifica veridicitatea spuselor pacienților și aparținătorilor, însă nu putem ignora cititorii care vin cu astfel de probleme. De aceea, ne rezumăm la a oferi punctele de vedere ale părților implicate și lăsăm cititorii să delibereze. Reacția reprezentanților Spitalului din Sebeș, după finalizarea cercetărilor, este așteptată și binevenită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea