Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Șoarecii își fac în continuare de cap! Alte rozătoare găsite la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud, unde o secție a fost temporar închisă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pacientul Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, care a filmat șoareci și insecte într-un salon, iar apoi secția respectivă a fost închisă, susține că a găsit șoareci și în secțiile în care au fost mutați pacienții, acesta postând o altă filmare pe Facebook.

soareciDirectorul spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, ing. Vasile Vultur, a declarat că nu poate confirma, dar nici infirma acest incident, precizând că nu are Facebook, însă a admis că în cadrul acțiunii de deratizare și dezinsecție șoarecii ar putea ajunge și în alte compartimente.

”Problema e că putea să ajungă de oriunde și oriunde pentru că tot spitalul e de-a valma, cu mutat dintr-o parte în alta, în cadrul operațiunilor de dezinsecție și dezinfecție”, a spus Vasile Vultur.  

Pacientul care a postat filmările cu șoareci și insecte la începutul acestei săptămâni a revenit, joi, cu o altă filmare, de la secția III a Spitalului, în care sunt pacienți.

”În acest moment în secția III de Pneumoftiziologie Aiud. Alt șoarece pe ziua de azi. Și asta tot din greșeala a intrat? Secția fiind închisă, tot vina pacienților este ca lăsa ușa terasei deschisa???”, a scris pacientul, care a postat și o filmare.

 

Inspecţia Sanitară a închis, miercuri, temporar, secţia a II-a a Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, acolo unde au fost filmaţi şoareci şi urechelniţe, potrivit Ministerului Sănătăţii.

„Inspectorii Sanitari din cadrul DSP Alba au efectuat un control la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud în urma imaginilor apărute în spaţiul public. Decizia inspectorilor sanitari, în urma verificărilor, este închiderea temporară a secţiei a II-a şi mutarea pacienţilor pe alt palier disponibil în vederea efectuării deratizării şi dezinsecţiei. Unitatea sanitară a fost amendată cu suma de 5.000 de lei. Altă măsură dispusă este montarea de uşi cu plase metalice la uşile de la terase. Motivul este dat de faptul că spitalul are o curte de 2.700 de metri pătraţi şi este posibil ca un şoarece să intre pe uşa de la terasă care dă direct în salon”, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătăţii remis miercuri.

Citește și VIDEO/ Alexandru Sinea, DSP Alba: ”La Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud problemele sunt în curs de remediere” – ce măsuri s-au luat în unitatea medicală ce ”găzduia” șoareci și urechelnițe, pe lângă bolnavi

Citește și Secția Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, unde s-au găsit șoareci și insecte, închisă temporar. Unitatea, amendată cu 5.000 de lei

Citește și FOTO/ VIDEO: Șoareci și urechelnițe – ”pacienți – surpriză” la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud

Citește și VIDEO. Pacientul care a filmat șoareci în saloane, la spitalul din Aiud, continuă dezvăluirile: ”Cum arată un salon în care presa nu a avut acces”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea