Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Sergiu Ştefănescu, preşedinte Volei Alba Blaj: „Nu suntem favoriţi la calificare. La Bucureşti va fi mult mai greu”

Tudor Stan

Publicat

în

Volei Alba Blaj are 2-0 după primele două manşe ale semifinalelor Diviziei A1 de volei feminin, disputate contra puternicei echipe CSM Bucureşti. Cu publicu lde partea sa, trupa din „Mica Romă” a jucat un volei de înaltă calitate şi a făcut un pas spre disputarea finalei mari a campionatului. Cu toate că Volei Alba Blaj s-a impus în primele două întâlniri, Sergiu Ştefănescu, preşedintele echipei trage un semnal de alarmă şi credă că pentru calificarea în ultimul act, elevele lui Darko Zakoc mai au demuncit, iar confruntarea de la Bucureşti va fi cu mult mai dificilă, decât cea din Sala „Timotei Cipariu”.

Niciun meci nu seamănă cu celălalt. Această vorbă este valabilă şi în volei, şi deşi Volei Alba Blaj are 2-0 după tot atâtea meciuri în semifinalele campionatului contra CSM Bucureşti, Sergiu Ştefănescu îndeamnă la calm. „Nu suntem calificaţi. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să luptăm poate mai mult pentru a câştiga un meci la Bucureşti. Cu siguranţă va fi mai greu acolo, dar noi ne vom deplasa încrezători şi ne bazăm pe forţa pe care am arătat-o şi la Blaj. Suntem o echipă foarte puternică şi am jucat un volei de mare calitate în România, iar acest lucru se datorează antrenorilor şi jucătoarelor”, a precizat Sergiu Ştefănescu. Întreg interviul cu preşedintele echipei din „Mica Romă” îl puteţi urmări în materialul video ataşat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea