Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: S-a deschis ”Pro Vision Studio”, la Alba Mall. Un nou concept de antrenament fizic, cu costume ”minune” ce înlocuiesc 5 ședințe de fitness, și alte servicii de înfrumusețare

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

pro vision studio alba mall34Un studio de întreținere și înfrumusețare corporală s-a deschis, vineri, în centrul comercial Alba Mall. Este vorba despre ”Pro Vision Studio”, un centru modern care a adus la Alba Iulia un nou concept de fitness, prin electrostimulare, mai exact costumele ”minune” Vision-Body EMS, ce te ajută să slăbești și să îți tonifici corpul de 5 ori mai repede decât la sală. Prevăzut cu mai multe încăperi, studioul oferă și alte servicii de înfrumusețare, precum epilare definitivă, tratarea acneei sau a leziunilor vasculare, însă acestea vor fi valabile doar din luna septembrie.

Cei care au participat vineri la inaugurare au fost întâmpinați cu șampanie și au putut testa, gratuit, fiecare aparat în parte. 

Albaiulienii care țin la aspectul fizic au acum o alternativă mai bună decât fitness-ul convenţional. ”Pro Vision Studio” vine în sprijinul acestora cu o metodă revoluționară de întreținere și remodelare corporală – tehnologia Electro Muscle Stimulus (în traducere Stimulare Electrică a Mușchilor). Este vorba despre niște ”costume minune”, Vision-Body EMS, care înlocuiesc echipamentul de sală și care te ajută să slăbești și să îți tonifici corpul într-un timp foarte scurt, prin electrostimularea mușchilor. Antrenamnetele cu Vision-Body EMS sunt dedicate în special celor care nu au foarte mult timp de pierdut la sală și care vor să aibă rezultate imediate în privința formei fizice.

pro vision studio alba mall12”Cu ajutorul unui costum cu senzori, conectat la un aparat wireless, încercăm să redefinim într-un sens pozitiv noțiunea de fitness prin electrostimulare. Aparatul functionează pe sistemul EMS, prin impulsuri electro magnetice, și ajută la tonifierea musculaturii și la definirea ei. Scopul principal? Slăbitul. Combinat cu o alimentație adecvată, acest mod de antrenament aduce rezultate remarcabile”, spune unul dintre antrenorii studioului.

Vision-Body EMS poate fi folosit atât ca o unealtă de antrenament precum și ca una de înfrumusețare. Impulsurile generate de acest dispozitiv sunt livrate prin electrozi direct pe piele și au rolul de a stimula musculatura din zona respectivă. Impulsurile fac ca musculatura să se contracte, rezultatul fiind același cu cel al mișcării mușchilor în mod natural.

Aparatul folosește un curent de frecvență joasă pentru a stimula simultan toate cele 9 grupe musculare majore. Antrenamentul afectează 90% din musculatura corpului, adică toate cele 9 grupe de musculatură majore, în total 64 de mușchi lucrează în același timp, timp de 20 de minute, interval în care au loc aproximativ 38,000 de contracții musculare pe întreaga suprafață a corpului, rezultatul final constând în pierderea a mii de calorii. Timpul de antrenament se reduce astfel cu 75%, este foarte solicitant pentru musculatură, drept urmare nu se recomandă efectuarea a mai mult de două ședințe săptămânale.

Ședința de 20 de minute cu aparatul Vision-Body EMS se desfășoară individual și fiecare client are antrenor personal, iar la final beneficiază de un masaj relaxant.

Referitor la tarife, prima ședință, de probă, costă 35 de lei, o ședință individuală 70 de lei, iar un pachet de 8 ședințe este 400 de lei.

pro vision studio alba mall19O altă activitate de care clienții se pot bucura la Pro Vision Studio este legată de înfrumusetarea corporală și vine împreună cu o ramură mai nouă a medicinei: Anti Aging. Aparatul BTL EXILITE, de ultimă generație, acționează pentru cinci tipuri de piele. Cu BTL EXILITE clienții se pot bucura de următoarele servicii: epilare definitivă (fototip I-V), îndepărtarea petelor solare și de bătrânețe, reducerea acneei, reducerea leziunilor vasculare, fotorejuvenare. Aceste servicii vor fi valabile doar din luna septembrie.

”Pro Vision Studio este locul în care mergi atunci când îți pasă de corpul tău. Pro Vision Studio nu este doar o sală de sport, ci un loc în care sportul se îmbină cu tehnologia, rezultând combinația perfectă pentru tine și tonusul tău”, precizează administratorul studioului.

În cadrul ”Pro Vision Studio” sunt angajați trei antrenori (Paula Kone, Andrada Șușu și Adrian Vesa), iar pentru cei care au preferințe prezentăm mai jos și programul acestora:

pro vision studio

 

 

 

 

Programări se pot face la nr. de tel: 0752 318 799.

[nggallery id=2443]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea