Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Reacția edilului Mircea Hava, la scurt timp de la percheziția DNA la Primăria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

La scurt timp de la percheziția efectuată sub coordonarea DNA Cluj la Primăria Alba Iulia, edilul Mircea Hava a primit jurnaliștii în biroul său și a dat o declarație de presă.

primar Mircea Hava dupa perchezitia la PrimariePărea destul de liniștit și încrezător că nu se va întâmpla nimic rău în urma acțiunii demarate de procurorii anti-corupție de la DNA Cluj.

Mircea Hava a explicat că a avut o scurtă discuție civilizată cu comisarul-șef care a condus percheziția, că au fost solicitate documente din cadrul unui anumit birou din primărie – cu privire la contractul multi-anual pe care administrația locală îl are cu firma Coral Impex pentru serviciul de dezinsecție, documente care le-au și fost puse la dispoziție anchetatorilor.

CITEȘTE ȘI: UPDATE: Percheziții la Primăria Alba Iulia și la primării din alte 5 județe – Sunt verificate contractele încheiate cu o firmă de dezinsecție

Nicio persoană din primăria Alba Iulia nu este acuzată de săvârșirea vreunei infracțiuni, susține edilul, în consecință nicio persoană nu a fost chemată la audieri.

Contractul cu Coral Impex a fost câștigat în urma unei licitații la care au participat patru firme.

Mircea Hava a subliniat faptul că nu are nicio emoție cu privire la eventuale nereguli la primărie, pentru că, susține acesta, lucrurile la instituția pe care o conduce au fost făcute corect și în deplină legalitate.

Singura îngrijorare pe care o are, nu este legată de acțiunile sale, ci de posibilitatea ca vreun funcționar din primărie să fi greșit cu ceva. A precizat însă, că are încredere că nu există astfel de situații la Primăria Alba Iulia.

“În dimineața asta, procurori de la DNA au venit pentru percheziție pentru un birou din Primăria Alba Iulia, birou în care lucrează un funcționar public care se ocupă de un anumit contract.

(…) Adjudecarea licitației a fost făcută printr-o decizie a Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor.

(…) Eu nu am știut că lucrează în mai multe primării

(…) S-au ridicat documente, tot ce este legat de această adjudecare.

(…) Totul este făcut așa cum spune legea.

(…) La noi totul este legal și o să vedeți lucrul acesta în urma anchetei. Totul este perfect, fără nicio emoție”, a explicat Mircea Hava.

YouTube video

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea