Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, tamponat de un consilier local PSD. Ce a urmat…

Ziarul Unirea

Publicat

în

mihai coserMihai Coșer, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia și Vasile Crișan, consilier local PSD, au fost, luni seara, ”protagoniștii” unui incident rutier care s-ar fi lăsat cu…neînțelegeri pe cale amiabilă.

Aflat la Poliția Muncipiului Alba Iulia, unde a depus o reclamație, Mihai Coșer a declarat că a fost tamponat de consilierul local PSD, Vasile Crișan, care în cele din urmă ar fi refuzat să se prezinte la poliție pentru a întocmi, de comun acord, demersurile legale.

Mihai Coșer ar fi dat de înteles că Vasile Crișan se afla într-o situație care ar fi trebuit testată cu aparatul etilotest (video), bănuind că acesta a fost și motivul pentru care nu s-a prezentat la sediul Poliției.

Purtătorul de cuvânt al primăriei Alba Iulia a explicat pentru Ziarul Unirea că, în primă fază, l-ar fi invitat pe Vasile Crișan să meargă la Poliție împreună, cu mașinile, însă consilierul ar fi spus că se află în imposibilitatea de deplasare cu mașina, precizând că bateria acesteia este descărcată. S-a încercat pornirea mașinii cu cabluri de curent, însă nu a pornit, după care, deși Mihai Coșer i-a propus să meargă cu mașina lui, acesta ar fi făcut ”cale întoarsă” și i-a spus că merge la Poliție pe jos.

În ideea că îl va întâlni, Mihai Coșer s-a deplasat la sediul Poliției, însă Vasile Crișan nu s-a prezentat. Contactat telefonic, consilierul PSD (de meserie instructor auto) i-ar fi spus că vor rezolva problema mâine (n. r. marți).

Fiind vorba de o tamponare, Vasile Crișan are, legal, 24 de ore pentru a se prezenta la Poliție. Am încercat să aflăm și poziția acestuia, însă telefonul era închis.

Conform declarației, tamponarea s-ar fi produs în parcarea amenajată în proximitatea Primăriei Alba Iulia, în timp ce șoferul Mihai Coșer încerca să se înscrie pe sensul de mers către giratoriul de la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu cu Ardealului, iar Vasile Crișan ar fi ieșit cu mașina din parcare fără să se fi asigurat, lovindu-i bara din față.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea