Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: PSD Alba și-a prezentat candidații la Primăriile Daia Română, Ocoliș, Sântimbru și Stremț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În conferința de presă de marți, 12 aprilie, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, i-a prezentat pe candidații partidului la Primăriile Daia Română, Ocoliș, Sântimbru și Stremț, respectiv  Ana Bișboacă, Șerban Ștefan, Emilian Stanca și Traian Ștefan Popa.

candidati PSDAna Bișboacă este propunerea social-democraților din Alba pentru primăria Daia Română. Are 34 de ani, nu a mai făcut politică și vrea să demonstreze că și o femeie poate conduce o primărie:

Șerban Ștefan, candidatul PSD la Primăria Ocoliș vine din mediul privat și se întoarce în comuna natală cu dorința de a face administrație după modelul pe care l-a văzut în localități situate în zone similare, din țări europene:

Emilian Stanca este propus pentru acandida la funcția de primar la Sântimbru. El consideră că actuala administrație locală a ratat o mulțime de oportunități de a moderniza comuna. Dorește să se axeze pe atragerea fondurilor europene pentru investiții, iar pentru aceasta se bazează pe experiența colegilor din Ciugud, Stremț și Ciuruleasa:

Pentru comuna Stremț, opțiunea PSD Alba rămâne în continuare Traian Ștefan Popa, care candidează pentru al patrulea mandat de primar. Acesta a făcut o trecere în revistă, atât a realizărilor pe care le-a avut în mandatele precedente, dar și a proiectelor de viitor:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP Primăria orașului Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru semnarea unui contract de concesiune a Serviciului Public de gestionare a câinilor fără stăpân din localitate. Valoarea totală estimată a contractului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea