Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: PSD Alba și-a prezentat candidații la Primăriile Blaj, Șona, Livezile, Roșia de Secaș și Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, i-a prezentat, joi, într-o conferință de presă, pe candidații partidului la Primăriile Blaj, Șona, Livezile, Roșia de Secaș și Șugag, respectiv Gabriel Bărbuleț, Ioan Pepelea, Tudor Vasile Șerban, Ioan Cristea și Gheorghe Grosu. 

candidati PSDGabriel Bărbuleț, lector universitar la Catedra de limbi moderne a Universităţii ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, candidatul PSD la Primăria Blaj nu s-a mai implicat până în prezent în politică, deși este membru de partid din anul 1999. Are drept slogan ”Se poate mai bine pentru blăjeni!” iar proiectele pe care le are se bazează pe o consultare foarte bună cu cetățenii și cu echipa pe care și-a format-o:

Pentru funcția de primar al comunei Șona este propus Ioan Pepelea, fost cadru militar. Este nemulțumit de nivelul de trai din zonă și crede ca oamenii ar putea s-o ducă mult mai bine fără să facă eforturi suplimentare, dacă administrația locală ar fi mai transparentă și mai concretă în obiectivele pe care le desfășoară:

Ing. Tudor Vasile Șerban va candida din partea PSD la Primăria Livezile. Dorește să rezolve problemele existente în comună – alimentarea cu apă, asfaltarea drumurilor comunale, după modelul comunelor Ciugud și Stremț, care au atras fonduri europene pentru modernizare:

”Avem o zonă foarte frumoasă din punct de vedere turistic, pe care actualul primar a lăsat-o în paragină. Eu aș dori să investim și în acest domeniu și să atragem cât mai mulți turiști, a mai spus candidatul la fotoliul de primar al comunei Livezile.

La Primăria Roșia de Secaș, PSD Alba îl susține drept candidat pe Ioan Cristea. Acesta dorește să fie ”primarul tuturor cetățenilor din comună” și consideră că sunt foarte multe de făcut aici, mai ales pe partea de infrastructură:

Gheorghe Grosu este candidatul PSD la Primăria Șugag. Vine din mediul privat și a candidat la alegerile locale din 2012 ca independent, pierzând primăria la o diferență de doar 200 de voturi față de actualul edil:

”Primarii cu prea multe mandate sunt rutinați și nu mai văd prioritățile comunei. Le trec oportuniăți printre degete, nu accesează fondri europene consistente. Cetățenii nu au nicio vină că primarul este dezinteresat, însă au drepturi, inclusiv dreptul de a merge la vot în data de 5 iunie și de a alege un primar care să facă administrație pentru ei, în folosul lor”, a concluzionat președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea