Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO: Proiectul privind Stadionul Cetate a fost respins de majoritatea consilierilor locali din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Trifu: ”Nu o să dăm înapoi niciun centimetru din demersurile noastre! O să luptăm până când Stadionul Cetate va redeveni o adevărată arenă!”

Proiectul de hotărâre privind înființarea unei comisii care să analizeze starea de degradare a Stadionului ”Cetate” din Alba Iulia, inițiat de consilierul independent Mircea Trifu și consilierii locali PSD și ALDE, a fost respins în ședința de astăzi.

mircea trifu - cl alba iulia

Motivația celor care au votat împotrivă, respectiv reprezentanții PNL, a fost transmisă prin vocea viceprimarului Gabriel Pleșa: ”Stadionul are un administrator. Se știe deja ce trebuie făcut acolo însă nu se știe cu ce bani. În loc de înființarea unei comisii care să ne spună ceva ce știm deja, inițiatorii proiectului, în loc să vină cu propuneri populiste, ar trebui să vină cu soluții – de unde să luăm banii pentru renovare?”.

În plus, consilierul local PMP Angela Moldovan a spus că, în opinia sa, înființarea unei comisii formate din consilieri locali care nu se pricep la construcții, devize, sau orice este necesar pentru o evaluare profesionistă, nu își are rostul.

CITEȘTE ȘI: Mircea Trifu: Stadionul ”Cetate”, un obiectiv-simbol al oraşului, trebuie readus la viaţă!

Mircea Trifu nu a fost dezarmat, însă, de decizia colegilor săi de a face ”front comun” împotriva unei măsuri care, spune el, ar fi în beneficiul orașului și cetățenilor și a declarat, la finalul ședinței:

”Nici n-am putut măcar să aducem în discuție Stadionul Cetate! (…) Nu o să dau înapoi niciun centimetru din demersurile noastre. O să facem în continuare demersuri, în următoarea ședință din august vă promit că din nou o să-l aduc în discuție și o să luptăm până când Stadionul Cetate va redeveni o adevărată arenă județeană, chiar dacă durează câteva luni”:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea