Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO: Programul Startup Nation – Tot ce trebuie să ştie antreprenorii din România pentru a putea primi banii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Data la care porneşte cel mai generos program de finanţare pentru IMM-uri s-a afișat oficial. Prin programul Startup Nation micii investitori pot primi 200.000 de lei.

Începând cu data de 15 Iunie 2017, ora 10.00, va deveni activă pe site-ul www.aippimm.ro, aplicaţia de înscriere în cadrul schemei de ajutor de minimis „Start-up Nation”, cel mai generos Program de finan­ţare pentru IMM-uri de până acum, în care un aplicant ce a fost inclus în program va primi 40.000 de euro pentru finanţare de dezvoltare, scrie Ziarul Financiar.

În vederea înscrierii în cadrul Programului, operatorii economici vor completa şi transmite on-line planul de afaceri începând cu 15.06.2017 ora 10.00, timp de 30 zile calendaristice de la demararea înscrierii în Program, până la ora 20.00 a ultimei zile de înscriere, respectiv 14.07.2017, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului.

https://youtu.be/Uea1R67en-I

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea