Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO Ovidiu Jidveian: ”Doreii” de la CJ Alba să-și facă poze și să-și asume responsabilitatea pentru parcarea de la Aiud

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ovidiu JidveianParcarea de la Aiud, care a făcut înconjurul țării și deliciul presei, trebuie asumată de ”Doreii” de la Consiliul județean Alba, deoarece firma care a realizat lucrarea, DPL Alba, se află în subordinea acestei instituții, a opinat, marți, președintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian.

”Este la modă ca domnii de la CJ Alba, atunci când termină de asfaltat un drum, să pună poze pe rețelele de socializare, de parcă ei ar fi dat la lopată, sau ar fi fost meritul lor exclusiv când acele drumuri se asfaltau”, a spus Jidveian.

Consilierul local al municipiului Alba Iulia a mai afirmat că majoritatea acestor drumuri (n.r. din județ) sunt construite/reabilitate de DPL Alba care este o firmă cu capital de stat, în subordinea directă a CJ Alba, subvenționată masiv din taxe și impozite.

Aiud asfaltare 2”Este foarte important ca domnii de la CJ Alba, atâta timp cât își asumă responsabilitatea și meritele pentru tot asfaltul care se pune în județul Alba, prin această societate, să-și facă poze și să-și asume responsabilitatea și pentru acea parcare artistică pentru că e lipsa lor de coordonare, preocupare și interes, care s-a soldat cu acel eșec lamentabil”, a spus Jidveian.

El a mai precizat că lucrarea de la Aiud ”este o lipsă de atenție și o bătaie de joc pe bani publici”.

Citește și Caz de “românii au talent” la Aiud. Au asfaltat, deși mai era o mașina parcată

Citește și ”Dorel” din Aiud mulțumește autorităților pentru înțelegere. ”Au asfaltat cu profesionalism. Sunt un exemplu că se poate!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea