Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: ”O zi de vară”, cea mai nouă piesă lansată de RimeZic, în colaborare cu doi tineri din Alba. Povestea unei zile de vară, în care tinerii albaiulieni se întâlnesc și merg la o petrecere

Ziarul Unirea

Publicat

în

rimezicAlbaiulianul Rareș Lunca sau RimeZic, pe numele său de scenă,  a lansat, joi, 11 august, cea mai nouă piesă – ”O zi de vară”, în colaborare cu alți doi tineri albaiulieni, Laurențiu Voica și Diana Trif.  Potrivit acestuia, piesa prezintă povestea unei zile de vară în care tinerii albaiulieni se întâlnesc și merg la o petrecere.

Întreg conținutul beneficiază de un videoclip filmat în Alba Iulia și Ocna Mureș,  de către Robert Solymosi. Montajul a fost realizat de către Freelook, iar textul piesei a fost compus de către RimeZic  și Voica, în timp ce de mix și master s-au ocupat membrii VEEA Music Production, Kafu și Tagg.

Producătorul executiv și omul care a venit cu ideea acestei piese este Varro Levente Szilard, un prieten al artiștilor, care  a prezentat filmul unei zile de vară, din care aceștia s-au inspirat și au dat viață piesei ”O zi de vară”.

RimeZic este un conscut artist albaiulian care a realizat până în prezent colaborări interesante cu nume precum Vescan sau Tess și videoclipuri care au depășit cu lejeritate numărul de 100 000 de vizualizări pe cunoscuta platforma YouTube.

Voica este elev la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia în clasa a- XII-a și este pasionat de muzică, începându-și activitatea cu 5 ani în urmă. ”O zi de vară” reprezintă un debut pentru Voica, dupa mult timp de muncă.

Diana Trif, vocea care oferă culoare piesei prin refrenul care instigă publicul a se bucura de vară este o tânară albaiuliancă care a studiat pianul la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, ea acceptând proiectul piesei și dând viață unui hit.

Filmările din Alba Iulia au avut loc la piscina Winner’s Tălnar Club, care a ajutat la realizarea acestui clip, iar Diana Trif a flimat în Palma de Mallorca, în Spania, aflându-se în timpul filmărilor în vacanță. Cadrele cu mașini au fost realizate în fata Stadionului Soda din Ocna Mureș.  Pe RimeZic și pe Voica îi puteti vedea live în data de 27 august, la zilele orașului Ocna Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea