Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO| O tânără din Alba Iulia, la emisiunea ”Bravo, ai stil”. A ajuns între primele 10 finaliste, din aproape 4.000 de participante și luptă pentru marele premiu, 100.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alexandra Craciun01Alexandra Crăciun, o tânără din Alba Iulia, a fost selectată să participe la emisiunea ”Bravo, ai stil”, difuzată pe postul de televiziune Kanal D, după ce a participat la mai multe casting-uri alături de alte aproape 4.000 de tinere. Alexandra este una dintre cele 10 fete selectate, care luptă pentru marele premiu, 100.000 de lei și o colaborare care-i poate aduce succesul în televiziune.

”Numele meu este Alexandra. Am 24 de ani și vin de la Alba Iulia. Iubesc natura, iar cel mai mult îmi plac plimbările în aer liber. Sunt o fire jucăușă și copilăroasă, dar ambiția mă împinge să țintesc cât mai sus. În această competiție voi pedala în direcția cea bună”, spune ea, într-un clip de prezentare al emisiunii.

14064003_1268299763203642_6878407276687222612_nAlexandra este născută în zodia Capricorn, a terminat Facultatea de Drept, la Alba Iulia, Școala de Televiziune Tudor Vornicu și o școală de Make-up în București, iar pasiunile ei sunt shopping-ul în Londra. Ea preferă stilul elegant, mama sa este cea mai bună prietenă a ei, iar dacă ar câștiga marele premiu și-ar cumpăra haine și accesorii. Potrivit unei descrisei postate de ”Bravo, ai stil” pe pagina de Facebook, Alexandra tot timpul și-a dorit să apară la televizor, iar uneori își confecționează singură ținutele.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format internațional de succes (format original: My Style Rocks). Concurentele evoluează în fata unui juriu competent și a telespectatorilor pentru a demonstra că au atitudinea și stilul necesare pentru a câștiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce  le poate aduce succesul in televiziune.

Emisiunea a început din 22 august și se difuzează în de luni până vineri, de la ora 17.00 și duminica, de la ora 20.00.

Alexandra este una dintre cele 10 concurente, fiind selectată după ce a participat la mai multe casting-uri la care s-au prezentat aproape 4.000 de fete.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea