Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: O tânără din Alba Iulia, care și-a dorit să devină spion, între concurenții show-ului culinar ”Chefi la cuțite”. Cu ce preparat a convins jurații să-i dea șorțul

Alexandra Mates

Publicat

în

Noul sezon al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, difuzat de Antena 1, are printre concurenți și o tânără albaiuliancă. Este vorba despre Maria Ștefana Țăran, care  a reușit să câștige șorțul și să meargă mai departe în cadrul emisiunii, după ce a gătit un desert ”puțin diferit”, și anume clătite cu mere caramelizate.  

Ștefana are 23 de ani, iar de profesie este expert local. Deși a absolvit Facultatea de Studii de Securitate de la UBB Cluj-Napoca, și se visa spion, tânăra a ajuns să lucreze în cadrul primăriei Alba Iulia.

”Mă și vedeam spion, ca în filmele cu James Bond, însă personaj feminin, dar nu a fost să fie așa”, a povestit aceasta în video-ul de prezentare.

Ștefana spune că și-a dorit să participe ”practic la emisiune pentru a-l întâlni pe chef Scărlătescu”.

”Îmi place foarte mult atitudinea lui, degajamentul cu care tratează orice problemă, orice subiect”, a spus aceasta, precizând că iubitul ei, cu care urmează să se căsătorească, știe că-l apreciază pe Scărlătescu.

Tânăra s-a prezentat în fața juraților cu porții de clătite cu mere caramelizate.

”Vreau să impresionez chefii prin felul în care o să arate preparatul. Mizez pe cuțitele chefilor Bontea și Florin, mai puțin pe al lui chef Scărlătescu, chiar dacă mi-l doresc. Cred că rețeta nu e chiar pe placul lui, dar poate se întâmplă un miracol… Dacă aș primi de la chef Scărlătescu un cuțit, cred că ar fi apogeul fericirii pe care l-aș putea atinge. Pentru că mă duc practic în fața lui cu tot ce nu-i place și ce nu-i face bine”, a spus Maria în timp ce gătea preparatul.

Și s-a întâmplat miracolul. A primit două cuțite, dintre care unul chiar de la cine nu se aștepta, de la chef Scărlătescu.

”Nu am văzut în viața mea afină mai mare decât clătita, a zis Scărlătescu uimit. ”A gătit cineva care are ceva împotriva mea”, a completat acesta, după ce a văzut că preparatul conține și scorțișoară. Însă, în cele din urmă,  i-a acordat cuțitul și astfel a mers mai departe.

Noul sezon „Chefi la cuțite” a debutat pe 13 februarie 2017. Emisiunea poate fi urmărită  în fiecare luni și marți, la Antena 1, de la 20.30. Rămâne să vedem până unde va ajunge în această aventură culinară tânăra din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TRAGEDIE la Vințu de Jos: Primarul Petru Ion Barbu a fost găsit spânzurat

Ziarul Unirea

Publicat

în

TRAGEDIE la Vințu de Jos: Primarul Petru Ion Barbu a fost găsit spânzurat Petru Ioan Barbu, primarul comunei Vințu de Jos, a fost găsit spânzurat marți, 16 aprilie 2024. ”Astăzi în jurul orei 17.30, a fost un apel la 112 prin care am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 57 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea