Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Nicolae Stanciu, gol spectaculos şi decisiv în Europa League, pentru Anderlecht | Ex-uniristul a semnat victoria de la Nicosia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul unirist Nicolae Stanciu a fost omul decisiv pentru Anderlecht, în optimile de finală ale Europa League, marcând cu o execuţie remarcabilă, de la marginea careului, unicul gol al partidei câştigate în Cipru de formaţia belgiană.

Internaţionalul român şi-a dovedit iarăşi clasa, reuşita sa fiind determinantă în ecuaţia disputei şi a luptei pentru calificare.

Nicolae Stanciu a confirmat în a doua întrecere continentală, după ce în runda anterioară a contribuit cu două pase decisive la eliminarea lui Mircea Lucescu din Europa.

Stanciu a marcat al 250-lea gol al lui Anderlecht în cupele europene şi a ajuns cel mai important fotbalist al belgienilor în Europa League, contribuind, cu patru goluri şi trei pase decisive, la şapte dintre cele nouă reuşite ale echipei antrenate de Rene Weiler.

Prestaţia fotbalistului de 23 de ani nu a trecut neobservată, iar UEFA l-a nominalizat pe Stanciu pentru titlul de jucător al săptămânii în Europa League, alături de ucraineanul Ruslan Malinovskiy (Genk), armeanul Henrikh Mkhitaryan (Manchester United) şi danezul Rasmus Falk (FC Copenhaga).

Vezi mai jos reuşita lui Nicolae Stanciu în partida din Cipru:

Nicolae Stanciu (23) a marcat unicul gol al formaţiei belgiene Anderlecht în minutul 29 al partidei pe care echipa sa a disputat-o pe terenul lui APOEL Nicosia, într-un meci contând pentru optimile de finală ale Europa League, terminat 1-0.

Cel mai scump transfer din istoria campionatului belgian a marcat cu un şut superb de la marginea careului, în urma unei pase venite de la Chipciu, care a avut o incursiune perfectă.

Stanciu a ajuns astfel la cea de-a patra reuşită în actuala ediţie de Europa League şi la al optulea gol în toate competiţiile. Românul a fost implicat direct în 7 din 9 goluri ale lui Anderlecht în acest sezon de Europa League, 4 goluri și 3 pase decisive.

Sursa: Gsp.ro.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea