Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO Mircea Trifu: “Sunt victima caracatiţei mafiote din administraţia locală albaiuliană”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Mai multe acuzaţii grave la adresa administraţiei locale din municipiul Alba Iulia au fost făcute miercuri, 6 iunie, în cadrul unei conferinţe de presă organizate de Mircea Trifu în calitatea sa declarată de dezvoltator imobiliar.

Acesta s-a întâlnit cu jurnaliştii în cartierul Orizont din Alba Iulia, locul unde acesta a investit sume mari de bani pentru construirea unui cartier de locuinţe. Trifu susţine că a ieşit public cu aceste dezvăluiri pentru că nu a mai rezistat ameninţărilor şi presiunilor la care este supus din partea mafiei locale.

Acuzaţiile cele mai grave îl vizează pe Mircea Hava, primarul în exerciţiu al urbei şi candidat din partea PDL pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Alba Iulia.

Un moment mai deosebit, ce nu era planificat pentru această conferinţă de presă neconvenţională, s-a petrecut, când în timp ce Mircea Trifu le explica ziariştilor motivele sale de revoltă, a apărut şi Dorin Pocol, unul dintre partenerii săi de afaceri în proiectul imobiliar din cartierul Orizont. Acesta, după cum veţi putea observa din imaginile de mai jos, precizează pentru jurnalişti şi îi pune în vedere partenerului său, faptul că declaraţiile făcute acolo de către Mircea Trifu reprezintă exclusiv opiniile sale personale.

Omul de afaceri albaiulian este cunoscut ca susţinător declarat al candidatului USL la funcţia de primar al municipiului Alba Iulia, liberalul Călin Potor.

Mircea Trifu a făcut ulterior declaraţiilor o rectificare cu privire la afirmaţia sa în legătură cu fica şefei comisiei de fond funciar, Viorica Gherman, despre care spunea că ar candida pentru o funcţie în alegerile locale din 10 iunie. Acesta a precizat că a făcut o eroare în acest sens şi că doamna Gherman nu candidează nicăieri, pentru nicio funcţie publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea