Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO Mircea Trifu: Locuitorii cartierului Bărăbanț au nevoie de giratoriu la intersecția cu strada Alexandru Ioan Cuza

Dragoş Suciu

Publicat

în

Mircea Trifu, unul dintre candidații independenți la Primăria Alba Iulia, a conchis, după o vizită în Bărăbanț, că locuitorii acestui cartier au nevoie, fără doar și poate, de un sens giratoriu la intersecția cu strada Alexandru Ioan Cuza (strada principală). 

Mircea Trifu01

Mircea Trifu s-a aflat, sâmbătă, în cartierul Bărăbanț din Alba Iulia, unde și-a continuat campania de strângere de semnături. Trifu ne-a precizat, fără a face un studiu sociologic, ci doar după câteva discuții cu oamenii, că aceștia, ”în proporție de 80% vor alt primar, care să nu fie implicat politic”.

Potrivit lui Trifu, una dintre cele mai arzătoare probleme ale bărăbănțenilor este lipsa unui sens giratoriu, pe strada Alexandru Ioan Cuza, la ieșirea din cartier. ”Au făcut tot felul de solicitări, cereri, dar cu toate acestea primăria a amânat. Sper să rezolvăm, după 5 iunie, într-o lună de zile”, a spus optimistul Mircea.

Trifu spune că Primăria Alba Iulia ar fi trebuit să facă mult mai multe investiții în cartierul Bărăbanț după ce acesta s-a unit cu municipiul reședință de județ.

După cum puteți vedea, Mircea Trifu se află în continuare pe bicicletă, dar a ”trecut” pe video – pentru a ajunge mai ușor în casele oamenilor – și merge pe teren alături de echipa de campanie, care, deocamdată, este formată doar din doi membri.

Nu mai scriem noi prea multe pentru că vă lăsăm pe dvs. să urmăriți discuția cu Trifu și să trageți concluziile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea