Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO. Mircea Hava, la Consiliul Național al PNL: Fără primari, partidul e zero. Ei fac parlamentarele, localele, ei se bat și, culmea, ei o și iau. Din toate pozițiile

Dragoş Suciu

Publicat

în

Liderul PNL Alba, Mircea Hava, a spus, sâmbătă, la Consiliul Național al partidului, că fără primari ”partidul este zero”, deoarece ei fac ”parlamentarele și localele”, ei se bat pentru organizație și, culmea, ei o și iau, ”din toate pozițiile”.

”Habar nu am ce o să modificați la statut. Modificați-l cum vreți. Eu rămân membru al PNL indiferent ce o să faceți. Cred că era bine, să nu vă supărați pe mine, să avem câte o foicică aici pe care să scriem ce modificăm. Aș vrea să știu. Aud tot soiul de zvonuri: președinții de organizații nu pot să candideze. Dar cine vreți să candideze, măi fraților? aia care fac treaba, sau vreți să fie cineva deasupra si să spună, tu așa și tu așa. Vă înșelați domnilor și doamnelor dacă credeți lucrul acesta”, a spus primarul din Alba Iulia.

El a subliniat, apoi, că fără primari, ”partidul este zero”

”Ei fac parlamentarele, ei fac localele ei se bat și culmea culmilor, nu o să spun cuvântul acesta, ei o și iau. Din toate pozițiile. Întreba cineva aici de unde salarii? Din pensia dumneavoastră, domnilor parlamentari. N-am văzut unul să spună, la notar, nu vreau pensia. De ce sunteți ipocriți?”, a spus Hava.

Hava a îndemnat la curaj, având în vedere că PNL are un parteneriat cu Klaus Iohannis, un ”președinte puternic”.  

”De ce vă doare sufletul ca o dată la 1.000 de ani cei care muncesc și fac soarta țării pot să aibă o leafă mai bună. Asta vreți? Vreți numai slugi? Oameni care să muncească degeaba? vă place la mulți. Ei, lucrul acesta s-a terminat. Ori suntem curajoși, ori mergem să ne vedem de treabă. Asta vreau de la viitorul președinte (n.r. – al partidului). Curaj! (…) Vreau un partid puternic pentru că noi avem un parteneriat cu un președinte puternic, președintele României. Niciodată  un președinte ca Iohannis nu poate să aibă un parteneriat cu un partid care se bâlbâie”, a mai spus Mircea Hava.

PNL Alba participă, sâmbătă, la Consiliul Național de la București, cu cea mai numeroasă delegație județeană din țară, ponderea stabilindu-se în funcție de rezultatele obținute la alegerile locale și parlamentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea