Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO. Ludovic Orban, la Alba Iulia: Am o părere bună despre Mircea Hava și PNL Alba, care e una dintre cele mai performante filiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ludovic Orban, candidat la președinția PNL, a declarat, joi, într-o conferință de presă la Alba Iulia, că are o părere bună despre fostul lider PDL Mircea Hava, dar și despre organizația PNL Alba, care este una dintre cele mai bune din țară, având în vedere rezultatele obținute în ultimele campanii electorale.

Ludovic Orban a abordat mai multe subiecte în cadrul conferinței de presă de la Alba Iulia, răspunzând mai multor întrebări.

Orban a spus că, în trecut, deciziile în partid s-au luat ”în spatele ușilor închise, în cercuri restrânse, ale puținilor oameni care sunt în București” și nu s-a ținut cont de pozițiile exprimate de filialele județene, respectiv de primari.

”Voi schimba complet mecanismul de luare a deciziilor. La ele trebuie să participe primari și organizații locale”, a spus Orban.

El a adăugat că orice coleg al este binevenit să intre în competiția internă și va avea o campanie ”marcată de fair-play”.

Orban a declarat că PNL trebuie să redevină un partid care reprezintă partea activă, cinstită și civilizată a societății, un partid al întreprinzătorilor și să revină la ceea ce înseamnă valorile de bază.

Întrebat dacă PNL a intrat într-o oarecare umbră, Orban a spus că ”foarte mulți cetățeni care simpatizează cu PNL și au votat de-a lungul timpului cu PNL sau cu cele două componente au preferat să stea acasă că nu s-au simțit reprezentați (n.r. la alegerile parlamentare)”.

În altă ordine de idei, el a lăudat organizația din Alba, precizând că a arătat seriozitate și implicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea