Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: ”Judecata unui alegător din Oahaba” – Un filmuleț realizat în campania electorală din Alba a strâns peste 200 de mii de vizualizări, în 15 ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

ajutoarele-sociale-distrug-romaniaUn filmuleț realizat în cadrul campaniei electorale din Alba pentru alegerile parlamentare din 2016 a ajuns viral pe internet. În doar 15 ore de la publicare a strâns peste 200.000 de vizualizări și are peste 3000 de distribuiri pe rețeaua de socializare Facebook.

În filmulețul respectiv, un cetățean din comuna Ohaba poartă o discuție cu vicepresedintele CJ Alba, Florin Roman, candidatul PNL Alba la Camera Deputaților, pe tema problemelor din România, și îi spune acestuia că ajutoarele sociale acordate eronat distrug țara.

”Ajutoarele astea sociale, astea distrug România. Eu am un coleg care duce viței în Germania. Și a zis: Degeaba lucrați câțiva inși și ceilalți trăiesc după munca dumneavoastră. Că de la ăia nu ia Statul nimic, numa dă.  Eu sunt pensionar. Nu e bună pensia, după 40 de ani de serviciu, dar n-am ce face. Țin 40 de vaci, muncesc din greu. La beneficiarii de ajutoare sociale le trebuie câte 60 -70 de lei pe zi să vină la muncă”, spune cetățeanul.

Acesta este de părere că ajutoarele sociale trebuie acordate doar persoanelor bolnave.

”Le dă Statul ajutoare sociale și vin și stau prin crâșme și ling la o bere. Neamțul a zis că România nu se poate dezvolta, dacă nu toată lumea pune umărul să muncească, să producă. Dacă nu produci, numa ceri, n-ai de unde”, mai spune cetateanul, precizând că el nu poate să stea ”numa să doarmă pe pensie”.

Videoclipul a fost postat pe contul de Facebook al Partidului Național Liberal și a fost preluat chiar și în cadrul unei emisiuni realizate pe postul de televiziune Realitatea TV.

”Ne-a inspirat judecata unui alegător întâlnit pe teren, în campanie. Sunt cuvinte simple care arată cum anume poate merge România înainte. Prin acest tip de mentalitate”, semnează PNL Alba la videoclipul postat pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea