Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Ioan Lazăr, după revocarea din funcție a șefului secției ATI din Spitalul Județean Alba: ”Ion Dumitrel s-a comportat ca un președinte de CAP”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ioan lazarCopreședintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, este de părere că a existat cu siguranță ”ceva la mijloc” în cazul revocării din funcție a medicului Ionel Mucea, șeful secției ATI a Spitalului Județean, provocată, oficial, de un incident etic, și consideră că președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, ”s-a comportat ca un președinte de CAP„.

Acesta și-a exprimat punctul de vedere vineri, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la noul sediu central ALDE din Alba Iulia.

Nu cunosc în detaliu subiectul, am citit în presă și sunt convins că a fost ceva la mijloc. Ceea ce nu este normal. Situația aceasta seamănă cu colhozurile de dinainte de `89, cu președinții de CAP. Cred că domnul Ion Dumitrel s-a comportat ca un președinte de CAP. (…) Și managerul spitalului, doamna Coșarcă, nu trebuia să asculte ordinul politic. Am înțeles că a fost un ordin politic, un primar dintr-o comună, fost PDL-ist, cunoștință de-a domnului președinte Ion Dumitrel, s-a simțit jignit de domnul Mucea și de acolo s-a iscat tot scandalul”, a spus Ioan Lazăr.

”Dacă vom continua tot așa, s-ar putea ca în viitorul apropiat să ajungem să fim anesteziați și chiar operați de către Consiliul Județean”, a conchis acesta.

Reamintim că decizia revocării din funcție a dr.Ionel Alexandru Mucea, șeful secției ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, a fost luată în urma sesizărilor făcute de aparținătorul unui bolnav internat în secția ATI, potrivit cărora medicul șef a avut un comportament neetic, în mod repetat. În fapt, dr. Ionel Mucea a avut un conflict în secția ATI, cu un vizitator al Spitalului Județean de Urgență. Aparținătorul respectiv este primar, coleg de partid cu Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, și l-ar fi amenințat pe doctorul Mucea că îl va schimba din funcție, ceea ce s-a și întâmplat în cele din urmă. Decizia este considerată un abuz de către medicul vizat de revocarea dn funcție, acesta rezervându-și dreptul de a-și acționa angajatorul în instanță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea