Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/ Ioan Lazăr, ALDE Alba: ”Sorin Grindeanu este un căcănar tras cu cheia! Este a doua victimă a lui Ponta, după Daniel Constantin”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Un căcănar tras cu cheia” – aceasta este părerea președintelui ALDE Alba, Ioan Lazăr, despre Sorin Grindeanu.

Cunoscut ca extrem de vocal și fără să-și piardă vremea cu ”îmblânzirea” vocabularului atunci când are ceva de spus, liderul județean al democrat-liberalilor a declarat, în conferința de presă susținută, vineri, alături de social-democrați, că în opinia sa premierul este ”a doua victimă a lui Victor Ponta, după Daniel Constantin” și că a preluat obiceiul care se practică mai nou în politica românească, ”de a mazili pe cel care ți-a întins o mână de ajutor”.

YouTube video

Ioan Lazăr consideră că nici Opoziția nu ar fi străină de ”deranjul” produs de brusca nesubordonare a lui Grindeanu față de directivele conducerii partidului, fiind evident că acesta este influențat cel puțin de formațiunea politică al lui Daniel Constantin, daca nu chiar și de celelalte partide parlamentare, deoarece acestea

”Niciunui partid nu i-a convenit scorul mare pe care PSD l-a obținut în alegeri. Acum PNL-ul USR-ul, PMP-ul vîzând că există o majoritate solidă, văzând că există un plan de guvernare foarte bun, care nu a fost respectat în întregime în perioada asta de 6 luni, de frică să nu meargă tot mai bine, urmează și alegerile prezidențiale… de acum se pregătesc să slăbească anumite partide și anumiți lideri”, a mai declarat președintele ALDE Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea