Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO| În Alba Iulia a fost finalizată reabilitarea străzilor Timotei Cipariu, 9 Mai și Aurel Vlaicu. Mircea Hava: ”Suntem la momentul la care evaluăm, proiectăm, depunem și accesăm pentru noi surse de finanțare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reabilitarea străzilor Timotei Cipariu, 9 Mai și Aurel Vlaicu din Alba Iulia a fost finalizată recent. Anunțul a fost făcut de primarul Mircea Hava, pe pagina sa de socializare. Edilul le transmite cetățenilor că vor urma lucrări și pe alte străzi și că municipalitatea caută soluții pentru accesarea fondurilor necesare:

”Pe așa vreme din postări pe FB ai putea afla cel mult cum e marea la Mamaia:). Pentru cei care nu ne perpelim, ci încă muncim, alta e situația la Alba Iulia. De câteva ore s-a făcut recepția lucrărilor de reabilitare a încă trei străzi: Timotei Cipariu, 9 Mai și Aurel Vlaicu. Cum, cât, în ce fel, câte topuri de dosare cu teme de proiectare, câte probleme sau soluții salvatoare…aproape că nu mai contează, acum că oamenii și utilajele s-au retras. E foarte clar că încă trei străzi au primit CNP-uri noi și garanție reală, nu doar pe hârtie. Și mai putem adăuga, că fără a afecta calitatea, s-a făcut și economie. Și vine întrebarea pe care orice primar, din orice oraș, nu o poate evita: „Dar a mea?”. Cu un răspuns pe care l-ar merita oricine trăiește în orașul ăsta. Nu ne tânguim și nici nu amăgim. Suntem la momentul la care evaluăm, proiectăm, depunem și accesăm pentru noi surse de finanțare, ca în curând să răspundem cu certitudini la orice întrebare”, .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea