Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Gicu Grozav la reunirea Unirii Alba Iulia: „Vreau disciplină, respect de sine şi muncă! Suporterii vor vedea schimbări!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prezent la reunirea Unirii Alba Iulia, alături de Mihai Oancea, celălalt finanţator al echipei din Cetate Marii Uniri, Gicu Grozav şi-a expus planurile în privinţa divizionarei terţe, sperând ca în scurt timp de la Alba Iulia să plece un nou „Gicu Grozav” sau „Nicuşor Stanciu”!

Suporterii trebuie să aibă încredere în noi, vor vedea lucruri bune, vor fi schimbări sportive şi administrative, lucrăm la partea de marketing. Îi aşteptăm în număr cât mai mare pe „Cetate” şi încercăm să nu-i dezamăgim„, a precizat Gicu.

Astfel, din ediţia vitoare, jucătorii Unirii Alba Iulia vor evolua în tricouri inscripţionate pe spate cu numele fotbalistului, o raritate la nivelul Ligii a 3-a, iar echipamentul din deplasare va avea pe piept un logo ce va reprezenta municipiul Alba Iulia.

„Sper ca în viitor, cei care vor veni din urmă, talentele din Alba, să ne depăşească pe mine şi pe Nicuşor Stanciu„, este mesajul internaţionalului român.

*Accent pe Centrul de copii şi juniori!

Avem gânduri măreţe împreună cu Mihai Oancea şi avem încredere că vom face lucruri frumoase, este la mijloc şi un capital de imagine. A apărut o oportunitatea de a mă implica la echipa de suflet. Punem accentul pe Centrul de copii şi juniori, vrem să creştem fotbalişti într-un mediu propice, să-i expunem într-o vitrină frumoasă, să-i propulsăm la echipele mari din ţară şi nu numai„, a precizat Gicu Grozav, purtătorul tricoului cu numărul „10” la echipa naţională a României.

Nu am trasat obiective, deciziile le luăm în echipă, nu stabilesc doar eu„, a spus Gicu Grozav, care doreşte o asociere între Şcoala de Fotbal „GT Sport” şi Unirea Alba Iulia.

 

*”Jucătorii Unirii să se respecte în primul rând pe ei”

„O să punem accentul pe disciplină şi muncă. Fără aceste două lucruri nu poţi să ajungi sus! Le-am transmis băieţilor în vestiar să se respecte în primul rând pe ei, altfel nu ai cum să reuşeşti. Îmi doresc să văd dăruire, disciplină şi o viaţă extrasportivă decentă, să se respecte în primul rând pe ei ca jucători. Cerem disciplină, respect de sine şi muncă„, a menţionat cel mai scump transfer din istoria Unirii, 350.000 de euro achitaţi de Standard Liege în 2010.

Gicu a comentat şi oportunitatea venirii fratelui său Ionuţ Grozav sub comanda lui Adorian Himcinschi: „Ionuţ este sub contract cu Performanţa Ighiu, a fost declarat netransferabil, fiind un pion important în acel grup”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea