Rămâi conectat

Sport

VIDEO, Gheorge Rotar, primarul Blajului: „Acest al treilea titlu înseamnă o recunoaştere a performanţei” | În Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj, încununată astăzi campioană a României pentru a treia oară consecutiv

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, de la ora 18.00, în Sala „Timotei Cipariu” va fi sărbătoare, cu prilejul partidei cu Dinamo, din ultima etapă a stagiunii, Volei Alba Blaj primind trofeul cuvenit pentru câştigarea celui de-al treilea titlu consecutiv.

Festivitatea de premiere va reprezenta momentul de vârf al stagiunii, una extraordinară pentru tripla campioană, ceremonia fiind prevăzută la ultima reprezentaţie internă a deţinătoarei titlului, în faţa publicului admirabil din „Mica Romă”. Deja campioană, Volei Alba Blaj are şansa realizării eventului, întrucât, în 30 aprilie, la Piatra Neamț, de la ora 14.00, va disputa finala Cupei României, cu Știința Bacău.

*Gheorghe Rotar: “Proiectul Blaj merge înainte, este unul pe perioadă nedeterminată”

Primarul Gheorge Rotar, artizanul acestor performanţe uluitoare reuşite de o echipă înfiinţată în urmă cu şase ani, consideră că al treilea titlu reprezintă o confirmare în timp a strategiei voleibalistice din micuţa localitate, devenită “regina” României. “Pentru un mic orăşel din Transilvania, o mică localitate iubitoare de sport, aceste trofee înseamnă foarte mult, o recunoaştere a ceea ce înseamnă performanţa în voleiul românesc”, a declarat edilul Blajului, care şi-a expus şi planurile pentru sezonul viitor. “Conducerea administrativă a clubului şi eu personal dorim din tot sufletul ca Darko Zakoc să rămână aici. După ce se încheie campionatul o să purtăm negocieri cu acest om deosebit, de numele căruia se leagă toate cele trei titluri”, a menţionat Rotar. “Proiectul Blaj merge înainte, este unul pe perioadă nedeterminată. Sezonul viitor încercăm să constituim o echipă care să fie în primele trei locuri. La ora actuală suntem a 13-a formaţie din Europa şi asta nu este puţin lucru. Ne dorim să facem performanţă şi în voleiul internaţional, în Liga Campionilor, o competiţie extraordinar de dificilă”, a declarat Gheorghe Rotar.
În cele ce urmează, vă prezentăm în format video declaraţia primarului Gheorghe Rotar, oferită după jocul cu CSM Tîrgovişte

*Darko Zakoc şi Adina Salaoru, părtaşi la “tripla” Blajului

Antrenorul Darko Zakoc şi Adina Salaoru, “căpitanul” campioanelor, au fost implicaţi în mod direct în cele trei titluri naţionale consecutive cucerite de formaţia din “Mica Romă”, ce domină voleiul feminin autohton în ultimii ani. “Al treilea titlu consecutiv are o înseamnătate deosebită pentru mine prin însăşi reconfirmarea performanţei din anii anteriori. Consider că este foarte greu să ajungi campion, dar mult mai greu este să confirmi, să menţii, să susţii acest lucru pe o perioadă mai lungă. Sigur, pe parcursul acestei perioade de trei ani nu aş fi ieşit niciodată campioană fără efortul şi dedicarea întregii echipe care formează Volei Alba Blaj, începând de la autorităţile locale şi judeţene, sponsori, conducere tehnică, jucătoare şi public. Împreună am reuşit!”, este mesajul transmis de Adina Salaoru, desemnată anul trecut cea mai bună voleibalistă din România, informaţiile fiind furnizate de Nicu Goga, Radio Blaj.

La sfârşitul meciului cu Dinamo, Federaţia Română de Volei va acorda echipei  blăjene trofeul câştigătoarei Diviziei A1, tricourile şi medaliile de campioni ai României. Reprezentanţii Volei Alba Blaj au programat marţi, 2 mai, de la ora 20.00, în Parcul “Avram Iancu”, tradiţionala “Seară a Campioanelor”, în cadrul căreia se va celebra, alături de suporteri, al treilea titlu naţional şi probabil prima Cupă a României.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea